MARSHAL 0 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Po meni bez premca najbolja firma moto opreme i ako nije previse popularna kod nas. Elem, vece pre mog malo duzeg puta shvatio sam da ne mogu da krenem bez rukavica tako da sam okrenuo par radnji i posto je bilo oko 19h sve su vec bile zatvorene. Dobio sam vlasnika B.S.Z.-a na mobilnom i dogovorio se sa njim da mi otvori za sat vremena posto mi je frka... uzeo sam rukavice po koje sam i otisao... Carbon mesh i platio ih 65 jura. Okrenem se da vidim sta jos ima od opreme i ugledam jaknu kojoj nisam mogao odoleti a pride je jedina u radnji i stoji kao salivena... Genexy=230 Spakujem jaknu kad tamo pojas bas kakav sam trazio... Turtle-belt II = 40 I na kraju posto mi je bila preko potrebna mrezica kupih i nju... Trap=10 P.S. otisao sam samo po rukavice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Octobar 27, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neka je srecno i na dugi vijek! Kod mene od IXS je jakna,gace,kornjaca i rukavice,do sada sam extra zadovoljan! Mada mislim da si bar trebao da pogledas Nemoy model jakne,meni je on bas super,ja sam vec kupio jaknu,kada sam njega snimio,extra izgleda, i nema nekih sara po sebi! A o IXS-u mislim da je odnos cijena kvalitet bas dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2745 Napisano Octobar 27, 2006 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam IXS jaknu i pri padu mnoogo mi je pomogla ! Najaca marka :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 27, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da kazem da je vlasnik ispao bas korektan, da sam zadovoljan i cenom i kvalitetom. Znaci, moje preporuke... Elem, razgovarajuci sa njim pozalih se da mi je zao sto nemaju dobar izbor kaciga i covek mi iznese iz magacina kacigu tako dobru da se "smrznes"! Rec je o HX 600 Challenger II, mat crnoj... Posto nisam nista cuo o kvalitetu ove kacige a bas mi se je dopala i uzeo bih je, jer ima neko iskustva sa istom? Lakse cu se odluciti uz neciju preporuku... Cena joj je oko 500 jura. Ili ako ima neka bolja, sigurnost mi je najbitnija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 27, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj kupovati IXS kacigu, a po toj cijeni ni u ludilu. Kada se kupuje kaciga zna se tacno sta se uzima. Dakle, prvo vidis koliki ti je budzet pa odredis klasu shodno tome i onda biras izmedju renomiranih proizvodjaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 27, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec godinu dana nosim te rukavice, istu kornjacu i Nemoy mojne ) jaknu. Veoma sam zadovoljan. Rukavice su dobre cak i za vrele letnje dane na auto putu. Za ''ljutu zimu'' nisu. Kaciga strava izgleda ali mislim da je za IXS 500 evrica previse. Zna se koje firme ''pucaju'' na cenu kaciga izmedju 500 i 1000 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Octobar 27, 2006 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Svrati do Ljubljane, pa èeš za puno manje para nabaviti koju Schubert kacigu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 27, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cena mi nije toliko bitna koliko mi je bitno da kaciga bude dobra... P.S. moze na pp i kontakt do nekog "nezvanicnog" distributera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Octobar 28, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan To se zove kupovina Inace, imao sam IXS kozne rukavice i extra sam zadovoljan... Kasnije sam ih poklonio drugaru, tako da sad opet jurim da kupim takve. Jesu te kozne? Ne vidim lepo na slici... Ako nisu, imaju li i carbon - leather varijantu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 28, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kako može i ostatak smrtnika da stupi u kontakt sa baticom? Ja ne znam gde kod nas valja IXS opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 28, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces tolike pare da das za kacigu onda bolje kupi ARAI ili NOLAN X-LITE :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 28, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To se zove kupovina Inace' date=' imao sam IXS kozne rukavice i extra sam zadovoljan... Kasnije sam ih poklonio drugaru, tako da sad opet jurim da kupim takve. Jesu te kozne? Ne vidim lepo na slici... Ako nisu, imaju li i carbon - leather varijantu?[/quote'] Gornji deo im je kombinacija koze i karbona, a donji deo je od nekog platna- najverovatnije da se saka ne bi znojila. Rukavice su vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 28, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako može i ostatak smrtnika da stupi u kontakt sa baticom? Ja ne znam gde kod nas valja IXS opremu B.Z.S. Company Adresa: Mihaila Bulgakova 34dj 11160 Beograd-Mirijevo Tel.011/3423-407 mob:064/3000-108 Sajt: www.bszcompany.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan B.Z.S. Company Adresa: Mihaila Bulgakova 34dj 11160 Beograd-Mirijevo Tel.011/3423-407 mob:064/3000-108 Sajt: www.bszcompany.co.yu Blagodarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 29, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Jesu te kozne? Ne vidim lepo na slici... Ako nisu' date=' imaju li i carbon - leather varijantu?[/quote']To je ona moja ljetnja rukavica, vidio si je :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...