Kanarinac 334 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodata vespa?Ako nije koja je cena?Imam kupca za nju, pa da vas spojim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije prodata, 1200 e, ako je zainteresovan 064 21 49 469 Dule Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pala cena, 1100 e, zato što sad ima oko 21000 pređenih km. Šta se može? Voizi se... :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Vespa je poznata po svojoj izdrzljivosti i pouzdanosti. Mana joj je sto joj je masina na levoj strani pa nije ravnomerno rasporedjena tezina..ali to je ipak jedinstven motor koji ima rezervni tocak. Vozio sam jednu neko vreme pocetkom 90. ako se nevaram ona ima 8 ks sto nije puno za 200ccm pa zato traje dugo. Malo mi je smesna vasa prica da sa endurama niste mogli da stignete Vespu.......ja sam krajem 80 vozio naturpijani Tomos BT sa masinom od E 90 i tako sam tresao fensere na vespi kojih je bilo prilicno a oni nisu shvatali sta je prolazilo pored njih....samo sto sam ja stalno neto budzio i srafio a vespa je poznata po tome da na nju mozes sesti cist i cist sici......u svakom slucaju to je dobar i kvalitetan kultni motor sa velikom tradicijom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, Dzigorius, ne obracaj paznju na neke neobicne stvari, to su neke nase interne zafrkancije. A ima 9 Kw, tako piše u saobraćajnoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan hihihi ma kapiram....pa sta niko je nece a ovde se busaju evo me dolazim po nju?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne to, nego ta zafrkancija da me ne mogu stići endurima. Često kad idemo na vožnje ja budem prvi u koloni, pa se ostali zezaju da me ne mogu stici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da budes tako skroman ko ne veruje na crtu odmah. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo jos aktuelno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pauzirano, treba da se sredjuje, a do tad je cena puno manja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momentalno je Hajaduka na kastingu... Jennifer rezmišlja da je kupi od Duke (a on to neće javno da kaže)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, sad kad nema vizir i liči na ovu, ali su se na hajaduki slikale bolje ribe ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pametnije sigurno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...