HONDA XL 500 0 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam kupio YAMAHU XT600.94 godina.predhodom se vlasniku u voznji ugasio,nesto polomilo, vjerovatno pukao lanac.Kome da odnesem da mi uradi dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ce nekome sta pomoci .... tip je doktor za makine (ima servis- vozi trke) ... meni je nastelovao motor, prezadovoljan sam. Reci da ti je dao broj Zoran iz Sapca. 064/200-444 -0 ... Slavisa Pozovi se da si clan BJBa ... ugovorio sam popust 10% za sve clanove ... poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan danas sam otvorio masinu.citav gornji dio masine je polomljen.stublina,glava,bregasta,klip pola ga hvali,totalna havarija.dje da nadjem te djelove,moze li mi ko pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan kupi drugu polovnu masinu jeftinije ce ti izaci i zameni sam cim si je rasklopio , nemoras placati majstora usteda manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ja to znam da uradim,radio sam vec na par motora.Samo pokusavam da nabavim te djelove jer je citav gornji dio masine ostecen.Pogotovu klip i hilzna.Dje da nadjem sve to povoljno braco bjb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Aj da priupitam i ja.Za koliko moze da se nadje ispravna masina od XT-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Evo cekam i ja da nam neko nesto ponudiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi resio sam problem.Kupio sam YAMAHU stanca skinuo klip,cilindar,bregastu.Upalio sam magarence uhhh kako ideeeee.Sve drugo cu prodat nek se javi kome sta treba...evo i mog broja 069 497 090. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano April 27, 2009 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna,kol'ko paara si dao za stranca?? god?stanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Nije tajna 1200e.stanje 80% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...