panzer 0 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ufff...slatke muke, ali ipak muke... jos uz ovakvo sunce napolju kao danas je jos gore. hehe , cak sam i na poslu napravio anketu medju zenama (kao ciljnom grupom ) da vidim koji im je od nejkida najlepsi, ali sam napravio gresku i medju njih stavio i hornet koji je naravno pobedio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi bre kawu er6n! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano April 15, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan er6n za te pare? Gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan er6n za te pare? Gde? Nema za 2500e al za 3000-3200e ima bolje pricekaj koji mesec pa kupi pravu masinu nemoj se zaletati i kupovati motor star 10 g zbog 500-600e to je moje misljenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Npr. ovako nesto,da te bog vidi: [ftp=ftp://http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27530.0]http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27530.0[/ftp] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan ER5N 99 29K tek uvezen, danas registrovan , nove gume,nov lanac i lancanici , motor kao casa ,2300 keka za ozbiljnog kupca 063 10 88 668 jos ti ostane 2 stoje da se opremis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 15, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan er6n za te pare? Gde? Nema za 2500e al za 3000-3200e ima bolje pricekaj koji mesec pa kupi pravu masinu nemoj se zaletati i kupovati motor star 10 g zbog 500-600e to je moje misljenje! Hahahaha, ovo su mi najjace fore, nema za te pare al dodaj jos toliko i toliko, pa se strpi jos toliko i toliko i mozda jednog dana kupis dobar motor. Po toj logici najbolje da se strpi par godina pa kupi novi, do tad da ide pjeske. A sad ozbiljno kod ER5 mi se jedino nesvidja sto pozadi ima dobos a ne disk, kao ostali motori tog kalibra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan er6n za te pare? Gde? Nema za 2500e al za 3000-3200e ima bolje pricekaj koji mesec pa kupi pravu masinu nemoj se zaletati i kupovati motor star 10 g zbog 500-600e to je moje misljenje! Hahahaha, ovo su mi najjace fore, nema za te pare al dodaj jos toliko i toliko, pa se strpi jos toliko i toliko i mozda jednog dana kupis dobar motor. Po toj logici najbolje da se strpi par godina pa kupi novi, do tad da ide pjeske. A sad ozbiljno kod ER5 mi se jedino nesvidja sto pozadi ima dobos a ne disk, kao ostali motori tog kalibra Pa ok ako ti mislis da je pametno kupiti nesto sto je staro 10 i vise godina i u njega za sezonu uloziti tu razliku oko 500e,ja mislim da nije! Upravo tako novo je novo pa makar sezonu dve isao peske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano April 15, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Aj nadji mi ti er6n za 3000 evra, ja jos nisam video kod nas za manje od 4000 a da nije stranac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano April 16, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Duchman je prodavao njegovog ER6 za oko 3500e i mislim da je to najpovoljniji ER6 koji moze da se nadje, stim sto mu fale neke sitnice. Covek je bio jasan, trazi motor za 2500e i nemojte ga bacati u jos veci rebus bez potrebe. P.S. Panzer-u pogledaj ti Suzuki GS500, Kawasakija ER5 ili GPZ500 a ako mozes da se "protegnes" jos malo, onda pogledaj ovo?! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32482.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panzer 0 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan KUPIO! ;D Er5 97' godiste ali u stvarno ok stanju. Hvala svima na savetima i vremenu , misirac hvala na ponudi... Brm, brm. Odo da se voziiiiim....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan E pa daj sada neke slike da se vidi masina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan provozali smo panzer-a po gradu, priredili mu surov training camp koji je prosao sa naj vishim ocenama! bice od njega pravi covek vrlo uskoro ponajvishe mu se divim shto je u jednom danu uspeo da izvadi lekarski, kupi motor, otera ga do majstora, sastavi ugovor i ovlascenje, overi i izvadi L tablice stvarno ipresivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano April 16, 2009 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan DAJ SLIKE ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano April 16, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, neka je sa srecom. Slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan KUPIO! ;D Er5 97' godiste ali u stvarno ok stanju. Hvala svima na savetima i vremenu , misirac hvala na ponudi... Brm, brm. Odo da se voziiiiim....... ma cepaj samo neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, mislim d si napravio pravi izbor! Sam posle nekog vremena iskomentarisi motor! Neka ti je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sidji malo sa motora i okaci neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB500,Suzuki Gs 500,Bandit 400,Kawa er5...biraj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha, čovek kupio motor i sad očekujete da će da bleji na forumu..? Boli ga paja, vozika se, uživa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za mene!!Nisam procitao do kraja a ostavio sam odgovor!Cestitam na izboru,neka te dugo sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panzer 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha, čovek kupio motor i sad očekujete da će da bleji na forumu..? [/quote Haha, u pravu ste...od silnog vozikanja nisam stigao da ufotkam motor i okacim sliku. Ispravicu to ovih dana... Prvi utisci su da je dvocilindras od 500 cc bas ono sto mi je trebalo, a er5 je za sada odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panzer 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Haha, u pravu ste...od silnog vozikanja nisam stigao da ufotkam motor i okacim sliku. Ispravicu to ovih dana... Smeško Prvi utisci su da je dvocilindras od 500 cc bas ono sto mi je trebalo, a er5 je za sada odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...