dragonfly 5 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam kako da ovo objavim Ako neko ima pitanja neka puca slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično i baš si se naradio, bravo! Ček da sa uživanjem pregledam slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Ostao sam bez rijeci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad sam video da je sve malo zamesano. uglavnom ovako smo izgledali onda a ovako izgledamo sada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Wow... al' si ga odradio... ovo je vrh... Sviđa mi se iako ne gotivim taj stil.. OCC bi bili ljubomorni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano April 14, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan E to je falilo pre i posle svaka cast jako lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 14, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican rad...Bravo!! Koja je ovo farba u pitanju, baza bez laka ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan mat farba u spreju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prica od 100 slika, a svaka vredi vise od 1000 reci ili ti kako se kalio celik, oblikovala masa i kako su utisnute emocije Dragonfly-a napravile ovo neobicno remek delo i od sasvim obicnog Kineza napravile neverovatnu motorcinu :o Alal vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 14, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan mat farba u spreju Lepo je ispala...Nego, da li je postojana? Ja sam proslog puta koristio crnu bazu Lekler-a, ali je dosta bila "nezna" jer je bila bez laka. Ove zime sam koristio najprostiju nitro mat crnu i par puta sam u toku sklapanja motora zakacio alatom, ali nije se ogulila. Neke delove sam farbao mat sprejom, ali mi se nakon dodira sa benzinom "podizala"...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan saxi ovako mi lakse nemoram mnogo da kucam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan mat farba u spreju Lepo je ispala...Nego, da li je postojana? Ja sam proslog puta koristio crnu bazu Lekler-a, ali je dosta bila "nezna" jer je bila bez laka. Ove zime sam koristio najprostiju nitro mat crnu i par puta sam u toku sklapanja motora zakacio alatom, ali nije se ogulila. Neke delove sam farbao mat sprejom, ali mi se nakon dodira sa benzinom "podizala"...! nezna jeste osetljiva je na benzin ali ne ako odmah reagujes ;D tako je sa zenama ako ne reagujes odma ebiga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast dragonfly, lepa prerada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano April 14, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se bas isplatilo, sada ne da izgleda totalno drugacije, vec izgleda odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sobzirom da sam sa radom upoznat ranije, da ne kazem da sam imao privilegiju da gledam i slike pre ostalih jako mi je drago sto si Mrki uspeo u svom naumu, i jadva cekam da te vidim.....u retrovizoru ;D Svaka cast jos jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 14, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mrki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast! Bas se vidi da si se potrudio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan klap klap klap klap klap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 14, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan wow! zaista mocno izgleda! svak cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mrkvice...pre neki dan si izazvao pometnju na Uscu svojom pojavom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 14, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Бата Мрки, тражиш да ко има шта да пита - пита. Па ево једно: шта даље са ауспухом? Можда и има на сликама, али сам пропустио: 'е л' имаш фотку са левог бока у мотора у возном стању? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 14, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lepo iskorisceno vreme van sezone, jedino auspuhe neke dobre da nabudzis ili preradis ove ako je moguce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan auspuh ostaje do daljnjeg isti ako uspem da ga spalim i tako obojam u boju nazovi plamena super ako ne bice sec sec i neke kobre da se naprave ali otom potom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam cevi reazne .nije skupo koliko treba posebna obrada ,zavarivanja ,cene rada itd... smatram da treba modifikovati motor sa minimalno ulaganja .zato ceo proces traje duzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...