Vidra Boy 2 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Kako da skinem onu zastitnu plastifikaciju sa aluminijumskih felni, one su polirane pa ide ta plastifikacija providna. Hocu da ih eloksiram ili farbam a to treba prvo da se skine, koji je najbolji nacin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan namazes sa skidolom i sacekas jedno 20 min i onda nekom spahlom uskom i delji , pa p[onovis postupak jos par puta dok se ne skine sve....................samo treba vremana ja sam skoro radio neke felne od auta skati ti vreme skidanja inace sam pre toga gulio sa skalperom iili nekim nozom, skidol za boju imas u svakoj farbari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan fenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...