Vladamir 9 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde se mogu najpovoljnije naci oni "brzi" srafovi koji drze donji deo oklopa na r1 98 godiste? Glava im je krstasta, i zavrcu se oko pola kruga samo cini mi se, a yamaha serviser mi rece da su ti koji drze donji deo oklopa "kraci" pa pretpostavljam da se prave u dve velicine za jamahu kraci i duzi. Moguce da odgovaraju i od drugih proizvodjaca. Svaka pomoc je dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan "Ducati' Novi Sad ima takve srafove,samo nije glava za krstasti srafciger vec imaju kao polualku ( brzi srafovi ) I da, postoje dve duzine i kostaju vrlo ozbiljno cini mi se oko 7 eura komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan "Ducati' Novi Sad ima takve srafove,samo nije glava za krstasti srafciger vec imaju kao polualku ( brzi srafovi ) I da, postoje dve duzine i kostaju vrlo ozbiljno cini mi se oko 7 eura komad Hvala crnisine, te cene sam se i plasio. Valjda ce se pojaviti neko sa jeftinijim resenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9748 Napisano April 13, 2009 Drug član, 4435 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan "Ducati' Novi Sad ima takve srafove,samo nije glava za krstasti srafciger vec imaju kao polualku ( brzi srafovi ) I da, postoje dve duzine i kostaju vrlo ozbiljno cini mi se oko 7 eura komad Hvala crnisine, te cene sam se i plasio. Valjda ce se pojaviti neko sa jeftinijim resenjem. posalji mi sliku na PP ja dolazim u Srbiju za 15-k dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano April 13, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan "Ducati' Novi Sad ima takve srafove,samo nije glava za krstasti srafciger vec imaju kao polualku ( brzi srafovi ) I da, postoje dve duzine i kostaju vrlo ozbiljno cini mi se oko 7 eura komad Hvala crnisine, te cene sam se i plasio. Lepo ti kazem, zovi ove sto prodaju u oglasima (novosti, halo) delove na kilo, imaju garant pun dzak srafova a neznaju koliko to kosta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...