Kypck 188 Napisano Jul 5, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za E... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jul 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Meni pise 260kg Nisam namerno hteo nista da menjam, ako pocnu da racunaju to za registraciju, bice povoljnije kako ce kilazu da racunaju u registraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 5, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima neka fora sa odnosom tezine i snage (kg/kw).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 5, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za E... Hahhaha genijalno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolex 51 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha FJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Poseidona i Markulju, dobrodosli... Lepi motori.... Markulja, tvoj i moj su kao blizanci... Javi se kada budes u Sapcu pa da se provozamo malo!!! da prkosimo... Mislim da smo se vec vozali zajedno Od Platiceva do Sapca, u nedelju 12.juna. Kum i ja smo isli do Sremske Mitrovice pa smo se vracali preko Jarka. Kum mi vozi Yamahu Drag Star. Prepoznao sam tvog Burgmana sa slika koje si postavio u ovoj temi (bar mislim da jesam ) tako je brate... samo nisam bio siguran da si ti... Pozdrav! Video sam ti motor danas na pijaci na kamicku, morao sam parkirati pored hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jul 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za E... mora da je u prikolici olovo cim je zakacena za 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jul 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije tu olovo, to je cisterna sa gorivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 6, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije tu olovo, to je cisterna sa gorivom i uljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 6, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Jel' bre, imate vi svi C kategoriju za te kamione? imam C i E ! naravno da je obavezno posedovanje ih kategorija zbog vangabaritne duzine vozila! isto ,pa sta reci profesionalci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 8, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno imam i C i E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Jul 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za burgmanovce, provozao sam jedan primerak iz 2001.400tku i ono što me jako zbunilo i što me zabrinulo je čudan čekićast zvuk kad krene da ubrzava, ali baš onako čuje se "muški" što bi rekli, ko radilica da je prolupala... međutim ništa od tog zvuka u leru i kad se postigne neka brzina. Na satu piše skoro 40.000 km. To mi je prvi put da sam seo na burgmana 400 i u opšte ne znam kako treba da zvuči pa pitam vas. Inače, da li ima neki dobar majstor kog bi ste preporučili u NS ili okolini. Skuter dolazi inače u neku kompenzaciju pa bi ga možda i uzeo. I ako na nešto posebno treba da obratim pažnju. Hvala unapred. PS: da li on ima lampicu za ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 11, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za burgmanovce, provozao sam jedan primerak iz 2001.400tku i ono što me jako zbunilo i što me zabrinulo je čudan čekićast zvuk kad krene da ubrzava, ali baš onako čuje se "muški" što bi rekli, ko radilica da je prolupala... međutim ništa od tog zvuka u leru i kad se postigne neka brzina. Na satu piše skoro 40.000 km. To mi je prvi put da sam seo na burgmana 400 i u opšte ne znam kako treba da zvuči pa pitam vas. Inače, da li ima neki dobar majstor kog bi ste preporučili u NS ili okolini. Skuter dolazi inače u neku kompenzaciju pa bi ga možda i uzeo. I ako na nešto posebno treba da obratim pažnju. Hvala unapred. PS: da li on ima lampicu za ulje? kako je ubrzavao kad si ga probao...radilica nije ,daje ona culo bi se non stop pa i u leru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Jul 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ubrzava odlično, ne dimi, ali ispravka, čuje se to lupkanje i na leru ali je nekako zamaskirano i treba baš da se "fokusiraš". Čuo sam se i sa jednim drugom-majstorom i on kaže garant bregasta a to bi koštalo mnogo para i kao to im je boljka pogotovo ako je nekad vožen a da mu je falilo ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan To lupanje pri dodavanju gasa koje se kasnije izgubi kada odrzavas brzinu je istroseni CVT. A sta to znaci? Znaci ovako: Varijator 200 eur Zadnja remenica sa kvacilom oko 280 eur Cvt kais oko 120 eur Onda ako trosi ulje a ne sme da trosi ni kap sredjivanje motora izmedju 500 i 600 eur Postonima klesta od R-a a ima ukupno 6 pari plocica to je 100 eur, ali pod uslovom da diskovi nisu istroseni. A ako su potroseni racunaj da je to jos dodatnih 100do 120 eur. Prema tome dobro razmisli koliko vredi burgman unkoga ces uloziti etapno izmesju 1500-2000 eur da bi znao sta vozis. A to sto na cajgeru pise 40.000, pise i na tarabi svasta a ono nije. Za deset godina taj je prepeglao najmanje 100 do 120.000 sto je normalna kilometraza. Ja sam burgamom za samo ovu sezonu vec presao 12.000 jer ne silazim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, posto ne mogu da editujem jer kuckam sa iphonea, taj majstor nema pojma. Radilice i bregaste ne crkavaju skoro nikada na tim masinama nego lupkanje potice od cvt kaisa koji usled istrosenosti sebe, remenica od varijatora i zadnje remenice landara i udara po deklu cvt- a. Uostalom skini dekl i kais pa kada ga budes upalio videces da nema lupanja. Nevolja je sto ne pomaze zamena kaisa jer se sjebe zbog istrosenosti povrsina na koje naleze posle 1000- 2000 km. A komplet cvt kosta 600 eur i to boli. Innije sve jedno ko ce da ti ga montira jer usled nestrucne montaze moze da crkne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Jul 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan au ako je istina samo pola što si rekao bežim ja od njega ali sačekaću još jednog "majstora" da posluša i da otvorimo dekl pa pada definitivno odluka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jul 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan po prici bi verovatno bila klackalica na izduvnom ventili kosta oko 60e lampicu za ulje nema i cesto se mora proveravati ulje jel ti modeli ga trose a i sto rece kolega treba pogledati cvt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 13, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nervira me stalno otvaranje sedista kljucem! uradio je neko el.otvaranje kao kod auta gepek?? a sve se to jos poveze na daljinac od alarma! http://www.youtube.com/watch?v=Z-bKltxS_xI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao u planu to da uradim pa sam odustao posto sam morao da uradim nesto drugo....ali planiram da uradim....ja sam cuo da piaggo x9 ima taj sistem pa bi mozda moglo do njega da se ugradi ili od nekih kola....pratim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 13, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma ima od auta,konkretno ja sam vec bio koristio od golfa 4 da otvara gepek od golfa 2,radi radnju,za to je bio dovoljno jak a za ovo treba probati! videt cu ovih dana kako bi mogla ali bih gledao da ostane i kljuc u funkciji ako je moguce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 16, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan koliko vam trose burgmani ulja na nekoj kilometrazi?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan šta je tvoj dvotaktni :zbunjen: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan šta je tvoj dvotaktni :zbunjen: ti cuti,nemas skutera i pojma nemas!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roonie 29 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Od marta i ja vlasnik Teleta 400cc K8, Xenoni, JCosta...za sada odusevljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Avgust 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Od marta i ja vlasnik Teleta 400cc K8, Xenoni, JCosta...za sada odusevljen. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...