Crni. 448 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kaciga staje u tvoje sediste? Nesto mi se cini da je meni veci gepek, staju mi 2 full face kacige, stitnici za kolena veliki i jos ponesto... Lepo odradjeno! nemogu 2 full face moze 1 i 1 gradska, jednu full drzim pod sedistem, mislio sam da je ovo najveci Givi ,medjutim posle sam video da ima i veci ovo je valjda 46 ili 49 litara j,,b..li ga... ma sad sam isao do kofera pise givi monokey i jos nesto sto se izbrisalo a kad otvorim poklopac ona rupa je 55*40 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jun 30, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 150cc, malo redak model. Bio sam ubedjen da jaci modeli imaju isto veliki "gepek". Svasta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan @kypck ,@svetac al sam tupson, vi pricate o prostoru ispod sedista a ja mislio o koferu tek sad vidim hahhahah dada pod sediste 1 full face i jos svasta po nesto 2 nemogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jun 30, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan meni je bugi 2003 400cc meni staju dve full face i ima jos mesta...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan meni je bugi 2003 400cc meni staju dve full face i ima jos mesta...... da noviji modeli imaju veci prtljazni prostor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan @kypck ,@svetac al sam tupson, vi pricate o prostoru ispod sedista a ja mislio o koferu tek sad vidim hahhahah dada pod sediste 1 full face i jos svasta po nesto 2 nemogu ne pazis na casu,sedi dole! jedan!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 1, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam procitao u jednom oglasu za Bugija "ima gepek kao jugo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan evo i njega,burgman 400,4road zaduzen za enduro zvuk,nove gume,sada je vec u voznom stanju(posle nekih decijih bolesti)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan evo i njega,burgman 400,4road zaduzen za enduro zvuk,nove gume,sada je vec u voznom stanju(posle nekih decijih bolesti)! dobar,nego sta ti pise u saobracajnoj ,koliko je tezak(meni pise 272kg ,to mi nesto mnogo)izgleda su se ovi u SUPu zajebali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo i njega,burgman 400,4road zaduzen za enduro zvuk,nove gume,sada je vec u voznom stanju(posle nekih decijih bolesti)! dobar,nego sta ti pise u saobracajnoj ,koliko je tezak(meni pise 272kg ,to mi nesto mnogo)izgleda su se ovi u SUPu zajebali.... to je trebalo da bude "ponds" oni nisu to korigovali vec su samo napisali kg......i meni su isto tako nego sam ja na svu srecu video i objasnio im da su pogresili......i iz ponda convertovali na kg....i dobio normalnu teznu...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene isto 272 kao da vozim autobus!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan evo i njega,burgman 400,4road zaduzen za enduro zvuk,nove gume,sada je vec u voznom stanju(posle nekih decijih bolesti)! dobar,nego sta ti pise u saobracajnoj ,koliko je tezak(meni pise 272kg ,to mi nesto mnogo)izgleda su se ovi u SUPu zajebali.... to je trebalo da bude "ponds" oni nisu to korigovali vec su samo napisali kg......i meni su isto tako nego sam ja na svu srecu video i objasnio im da su pogresili......i iz ponda convertovali na kg....i dobio normalnu teznu...... ma i ja sam to predpostavljao i koliko si dobio kad si konvertovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan kod mene isto 272 kao da vozim autobus!! ma mi vozimo Goldwinga samo se vodi kao Burgman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan cuti dobro je!!! ne menjaj nista!!! uskoro treba da pocnu da racunaju odnos tezine i konja pa se mozda desi da profitiramo prilikom registracije!!! a,ako ne onda ce sami da koriguju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan cuti dobro je!!! ne menjaj nista!!! uskoro treba da pocnu da racunaju odnos tezine i konja pa se mozda desi da profitiramo prilikom registracije!!! a,ako ne onda ce sami da koriguju!! hahaha, daada ,ma nebi ja tu nista dirao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Nego dali je nego od Burgmanovaca ubacivao Xenon u far ..ja planiram...ako jeste gde i kako u BGDu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo i njega,burgman 400,4road zaduzen za enduro zvuk,nove gume,sada je vec u voznom stanju(posle nekih decijih bolesti)! dobar,nego sta ti pise u saobracajnoj ,koliko je tezak(meni pise 272kg ,to mi nesto mnogo)izgleda su se ovi u SUPu zajebali.... to je trebalo da bude "ponds" oni nisu to korigovali vec su samo napisali kg......i meni su isto tako nego sam ja na svu srecu video i objasnio im da su pogresili......i iz ponda convertovali na kg....i dobio normalnu teznu...... ma i ja sam to predpostavljao i koliko si dobio kad si konvertovao 179.0 kg (394.6 pounds) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.manuelsweb.com/kg_lbs.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jul 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan ja sad idoh da pogledam i kod mene pise 273 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jul 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan kolege tu nesto nestima kod mene pise 270kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 4, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Meni pise 260kg Nisam namerno hteo nista da menjam, ako pocnu da racunaju to za registraciju, bice povoljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 4, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' bre, imate vi svi C kategoriju za te kamione? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 5, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Nego dali je nego od Burgmanovaca ubacivao Xenon u far ..ja planiram...ako jeste gde i kako u BGDu. Kod nasih laboranata sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 5, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' bre, imate vi svi C kategoriju za te kamione? imam C i E ! naravno da je obavezno posedovanje ih kategorija zbog vangabaritne duzine vozila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...