Silent_Bob 9 Napisano Jul 17, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Morini X-Cape 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neke tri nedelje sam imao udes. Razlog već čuveno "nisam te video". Momak je odmah priznao krivicu, policija završila svoj posao, a evo ja se sad ganjam sa njegovim osiguranjem. Motor (AN400 K8) je trenutno u ovlašćenom servisu u Bgd, napravili su predračun, oštećeni su "samo" plastični delovi (prednja maska, far, vizir...), ali cena tih delova (novih) je tu negde kao i vrednost motora. Osiguranje (AMS) je inicijalno ponudilo da ja učestvujem sa 50% u ceni delova na šta sam ja uložio prigovor i sad čekam njihov odgovor... da ne dužim dalje, evo zašto vam se obraćam. Vrlo realan scenario je da će osiguranje obračunati totalnu štetu (nadam se da ću do kraja nedelje znati cifru). Za taj iznos gotovo sigurno neću moći da kupim nove delove (a i ne insistiram na novim plastikama). Da li ima neki majstor ovde na forumu, raspoložen da sredi mašinu? Pod tim podrazumevam "ključ u ruke" uslugu - od kupovine delova do "dođi po motor - gotov je". Naravno, pored delova i "ruku", spreman sam da platim i za vreme i trud za nabavku delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko gde mogu da nađem Malossi oprugu (može i Polini) za kvačilo za Burgman 400 2000 god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Jul 19, 2019 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Radosa ili naruci u Bellamoto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Satelis said: Probaj kod Radosa ili naruci u Bellamoto. Daj neki kontakt od Radoša? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Jul 19, 2019 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 064/2012760 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Satelis said: 064/2012760 Hvala Dare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Jul 19, 2019 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija979 0 Napisano Jul 20, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, imam problema sa Burgmanom 400, 2003 god., crkava mi svecica cesto i nece skuter da upali, skinem i stavim staru svecicu koju sam vec izvadio iz skutera i on upali normalno, ako neko zna sta moze da bude, molim za pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jul 20, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prebogata smesa, zaliva ti svecicu gorivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Jul 20, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Pre par hiljada sam stavio Polini kvačilo, a skoro je počelo malo da cvili oa rekoh danas da ga očiszim. Međutim imam šta da vidim... Neki paknovi se odlepili, a negde čak i nosač pakna pukao... Sreća pa imam staro kvačilo koje je ok pa ću njega da vratim privremeno. Kupljeno u Racing Planet u Nemačkoj, ima li neko predstavu od čega može ovo da se desi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija979 0 Napisano Avgust 7, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako da nastelujem smesu na karburatoru, a rekli su mi da je moguce i da ventili nisu nastelovani kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Avgust 15, 2019 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege Burgmani ;-) Poslije pređenih 3000 km ,zamijenio sam orginalne rolnice 26x13 21 gr rolnice i stavio one od 19 gr .Očistio variomat sredio sve podmazao osovine vratio i.... Predhodno sa starim rolnicama sam na malim obrtajima osjetio trzaje pri kretanju kao i u vožnji bez punog gasa. Kretanje je bilo sa 2500 -3000 obrtaja sa malim zastojem i kad se navikneš to je ok.Krajnja brzina bila je preko 150 dalje nisam išao je su mi se pojavile mikro vibracje koje su mi zasmetale pa sam pokušao da skonram odakle dolaze. (točak, nosači motora ,...sve ispitao sve ok ) Sad kad sam promijenio rolnice ,motor kao da mi mirnije radi ,mada je kretanje sa 3500 -4500 obrtaja ali ispucavanje je drastično u odnosu na teže rolnice ,i ima jače ubrzanje do 100 km . Da li ću previše opteretiti lamele pa će vjerovatno brže se i potrošiti ili će nešto dugo biti molio bih nekog da mi da odgovore na ova pitanja Hvala i sretno samo da nam ljeto produži Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Avgust 15, 2019 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uh to su vec visoki obrtaji za krenuti, sprliceh ih najverovatnije a ondak za sobom povlaci zvono i takve trzaje pri kretanju da niakako nije prijatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Avgust 15, 2019 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Satelis je napisao: Uh to su vec visoki obrtaji za krenuti, sprliceh ih najverovatnije a ondak za sobom povlaci zvono i takve trzaje pri kretanju da niakako nije prijatno. Sta predlaažeš.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Avgust 15, 2019 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da vrnes na fabriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Avgust 15, 2019 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Satelis je napisao: Da vrnes na fabriku. Našao sam zvono u kompletu za 50e ispravno, pa kad ovo istestiram ako se sta desi imam za zamjenu, a možeš li mireći koji su parametri obrtaja normalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Оно које је било са старим ролницама 2500-3000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 10 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan E drugari mala pomoc pri kupovini rolnica za suzuki burgman 400?jel ima neke kvalitetnije menjao sam ih pre 5000 km kao da su pri kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonic974 3 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Zoki suzuki 400 said: E drugari mala pomoc pri kupovini rolnica za suzuki burgman 400?jel ima neke kvalitetnije menjao sam ih pre 5000 km kao da su pri kraju. Ja sam kupio nove pre nedelju dana "BANDO" u moto cross team kraljevo 3,530din set 8 komada...ne znam jos uvek kakve su, kaze prodavac original...videcemo vremenom, za sada je sve ok, motor mi smirenije radi na ler, lepo poteze lepo vuce, ubrzava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Avgust 20, 2019 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan kojih si dimenzija uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Avgust 20, 2019 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobre su Bando, nema brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko rakic 6 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 1999 Prijavi odgovor kao problematičan I ja uzeo bando na pocetku sezone,za sad je ok,nikakvih promena do sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonic974 3 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, VoxRS said: kojih si dimenzija uzeo http://motocrossteam.rs/shop/bando-rolnice-varijatora/rolnice-bando-za-suzuki-burgman-400/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 10 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Nesecam se dimenzija al se secam da su bile 19g i kostale su oko 2500.kupljene u batajnici u kompp co.samo te su imali tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Avgust 20, 2019 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Zoki suzuki 400 je napisao: Nesecam se dimenzija al se secam da su bile 19g i kostale su oko 2500.kupljene u batajnici u kompp co.samo te su imali tad. Stavio sam i ja Bando prije sedam dana ,ono što sam primjetio opisao sam na ovoj stranici da se neponavljam kreće sa 3500-4000 obrtaja ,a i osjetim da se da se dekl variomata malo više grije, mada ga nešto i neforsiram krajnja brzina je manja ali do 120 se baš vrti kao beverli 250. Imam namjeru na pređenih 1000 km rastaviti da vidim ima li kakvih promjena....pa ću vam javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...