dukikos 28 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast..,sve se sija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Klip nekada... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Klip sada, sa sve cilindrom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo slika, i do kraja meseca trebalo bi da je skoter spreman jer nam Panta dolazi u goste Nove gumice ventila Usis Izduv Hilzna nova i honovana Klip Ovde se cuda desavaju Odprilike ce ovako da izgleda kad se sklopi I menjanje ulje u vilama 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Januar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima bugi da bude kao lutka Vrlo temeljno i kvalitetno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 16, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan nisam odavno pratio temu,pa da se ubacim sada sa pitanjem zanima me burgman 400 '04-05god kakva je situacija sa masinama,jel trose ulje kao na onim starijim modelima '99-00,posto sam retko kog sreo da nije trosio ulje,pre 4-5god kada sam kupovao bugija.Zanima me jel izmenjeno nesto u masinama ili je ista prica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan mane su gotovo iste...po mom misljenju fabrika je odradila cilindar koji je jak neverovatno i napravili karike koje se postepeno trose i traju nekih (bar kod mene) 40000km.zasto ovo kazem,kada sam ja otvarao motor cilindar je bio u extra stanju a znao je da mi potrosi i blizu litra na 1000km.nosio sam cilindar kod dva razlicita majstora na merenje i rekli su mi da je perfrktan.posle zamene karika od zamene do zamene(5000-6000) potrosi nekih 200+-ml.a celo zezanje je nesto oko 100e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Itanhant 0 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Je li moguce napraviti nosace kofera za ovaj model? Ako sam u pravu kaci se sa donje strane ovih nekih djavola sto izlaze iz naslona suvozaca. Tu sam video rupe sa navojima M6 ili M8, ne mogu sad da gledam, sa donje strane. Po dve sa obe strane... Ako nije moguce napraviti, gde moze to da se nadje a da nije neka ludacka cena..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Januar 17, 2015 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Verovarno da može da se napravi, ali bi opet morao da kupiš ploču GIVI ili KAPPA, što ti je odprilike +20€. Ovako kupiš original koji je negde izmedju 40 i 60 € i izgleda ekstra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Itanhant 0 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Verovarno da može da se napravi, ali bi opet morao da kupiš ploču GIVI ili KAPPA, što ti je odprilike +20€. Ovako kupiš original koji je negde izmedju 40 i 60 € i izgleda ekstra. Hvala na odgovoru... Meni trebaju samo one dve sa strana koje se valjda kace na ovaj postojeci GIVI nosac, tj, plocu..? Nisam naveo da imam i kofer i plocu koju sam dobio uz kofer. Nasao sam na netu oglase za te nosace, ali nigde ne pise za koji je model, to podseca na ove nosace, ali niko ko prodaje nece da potvrdi, razumljivo. Negde je na ovom forumu to neko vec pravio, ali ja to ne mogu da nadjem... 3h sam prelistavao ovu temu i nista... Ili ako ima ko kakvu bolju ideju za ovaj model za neki tovarni prostor od recimo 40-50-60l... Na onaj postojeci ispod sedista... Prosle godine sam zbog devojke morao kofer da posaljem posebno na more, jer nista sem sedisnog prostora nisam imao... A ona je kod kuce ostavila samo zimsku jaknu i termo pantalone... E sad sta je bolje da menjam devojku ili da trazim ili pravim ovo ili nesto trece...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Zitelji jugoistocnog dela prestonice ako ste se zabrinuli zbog detonacija koje su sinoc pogodile taj deo grada ne brinite to je samo Fanky pucao iz topa proslavljajuci uspesan (re)start agregata na svojoj ljutoj masini. pobednicka fotografija Fankijeva faca na 0:34,0:35 neprocenjivo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 19, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstorčine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pizdrav iz Podgorice, pridružujem se ekipi burgmanista, juče dobio na poklon bugija 400 2003 i već danas razočarenje, ne radi mu sauh električni, pa me interesuje ako neko zna od čega bi moglo da se upasuje u slučaju da ne budem mogao naći original. Slike postavljam kad se razvedri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke majstori.... Pređe kao mace. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 19, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Panto i ti si zaslužan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Panto i ti si zaslužan! Mogao da budem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I Panta je dosta zasluzan, konstantno smo bili na vezi, i jos jedan decko zvani Meda al sve cemo ponovo spomenuti na kraju kada dude Bugi video svetlost danaUlje i rashladna Obelezivanje klipa u tri tacke, svaka karika na 120stepeni Service Manual Klip nasao svoje mesto Crveno na radost Glava na svom mestu, stezanje srafova kilo kljucem Spojeno Postavljen lanac i spaner Postavljen filter, karb., spojeni razni kablovi I dva srecna decaka U sustini agregat je gotov i spreman za rad, sada ostaju jos neke sitnice, nesto da stigne nesto da se montira. Ima jos posla 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Januar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo dečaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne bi bilo od toga da dole aktivne persone nisu izvele ritualni ples i smekšale vasionske sile koje rukovode uspešnošću paljenja sus agregata do 400ccm 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpartacusMatsuHouse 0 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Majesty 180 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima u grupi moje ime je Goran. Trenutno imam Yamahu Majesty 180ccm 2004. godiste, ali evo vec par meseci razmisljam o kupovini Burgmana 400. S'obzirom da nisam nesto u ljubavi sa parama, uglavnom gledam motore koji spadaju u kategoriju zamene. Tako sam naisao na jedan lep primerak Burgmana u Novom Sadu (bar lep na oko) do duse 1999. godiste ali je u vlasnistvu starijeg ozbiljnog bajkera. Covek mi deluje dosta ozbiljno inace vozi iskljucivo BMW-a, a Burgman mu sluzi za po gradu i pristao bi na zamenu za moju Yamahu. Moze neki savet? Na cega da obratim paznju? Ima li Burgman iz 1999. nekih mana, koje bi mi se mozda odbile od glavu? Bilo sta ako neko zna o Burgmanu 400 iz 1999. neka kaze, bio bih mu zahvalan. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 22, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan -preveri kakve su prednje vile,dal nije kriv,da nevuce u neku stranu. -skoro svaki trosi ulje,trik je samo da nadjes nekog koji neguta,vec trosi pomalo. -kad ga budes probao,gledaj da kad krenes pomalo daji gas,postepeno,gledaj da necima i netreska,to je obicno pokazatelj da je prenos u problemu,a to zna da kosta,prilicno. -jos jedna stvar,malo je teze proveriti,izmedju karburatora i masine ima gumeno crevo koje spaja karb i masinu i ono igra ulogu usisne grane.Problem kod tog creva je sto vremenom okrti od benzina i temperature,polovno je oko 100e.ALI nemozes da budes siguran da li je dobro ili ne kad tek upalis motor.Pravo stanje pokaze tek kad se solidno ugreje i moras da "djihas" po motoru. Znam da je izgleda kao glupost,ali ziva istina.Supruga i ja krenuli u nedeljnu voznju i posle 20ak km opalim u rupu i motor izgubi gas na trenutak,stanem,ugasim,upalim sve normalno.Nastavimo i primetim da po neravnom putu hoce da prekida i trzucka.Vratimo se kuci i utvrdim da je to crevo napuklo i da krene da falsira tek kad se ugreje,kad je dvoje na motoru i kad je neravan put ,jer tad se crevo ugiba i kad je lose falsira vazduh. Neznam dal ima jos nesto,mislim da je to uglavnom sve,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpartacusMatsuHouse 0 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Majesty 180 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala miksamgm I sam covek mi je rekao da su mu svi govorili da Burgamni uglavnom trose ulje, ali on sa tim nikad nije kaze imao problem uvek je uredno gledao ali nikad nije morao da dosipa. Samo je redovno menjao ulje. Ja znam da majesty trosi ulje i vec sam navikao da proveravam ulje svremena na vreme pa cak i da dosipam Da li jos neko ima nesto da doda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jahac 2 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 20 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na potrosnju ulja moje licno iskustvo.Imao sam 2 komada 125 ccm jedan je trosio ulje , drugi je bukvalno guto, i ovaj treci 400 ccm na vecim vanjskim temperaturama je guto isto ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 22, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na potrosnju ulja moje licno iskustvo.Imao sam 2 komada 125 ccm jedan je trosio ulje , drugi je bukvalno guto, i ovaj treci 400 ccm na vecim vanjskim temperaturama je guto isto ulje. Karikeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...