SuperPOP 1231 Napisano Octobar 6, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan čestitam, jesu skupi , al se isplati !!! Sad imaš više gepeka nego Xsara picasso :D:D I gledam valjlo bi i ove bočne poklopce ofarbati u boju motora, mislim kad se već nešto farba ,onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 6, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan ..... I bez piva mi ne dolazite Javi raspored, pa cemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksa015 2 Napisano Octobar 6, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako bude bilo potrebe za zamenom auspuha da li stavljati fabriku ili neki sa sportnjaka, kakv zvuk bi bio recimo sa aspuhom r6 on je meni estetski brutalan,samo da li je izvodljivo staviti ga na bugija i sta bi se dobilo a sta izgubilo. ima li neko iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir66 2 Napisano Octobar 6, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Suzuki Burgman AN400 Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su prva liga,vrede svaki dinar . Trebao si samo malo da smanjis slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Octobar 7, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugovi, hvala. Jesu polovni ali su ispravni i sasvim ok. Jedina mana koju sam uočio je povećanost gabarita tako da imaš osećaj kao da voziš autobus, a upravljivost je ograničenija u odnosu na vožnju bez kofera. Ali ok, kada ne trebaju poskidaš ih i opet si praktično u standardnim gabaritima osim nosača za topcase koji malo produžuje mašinu. Nosači za sidecase su Suzukijeva fabrikacija i savršeno leže na motoru i to je bio presudjujuće da kupim ceo set jer se vrlo teško dolazi do njih obzirom na to da je moj model 2000- to godište. Ali sada komotno čovek može da krene na put i ponese sa sobom gomilu stvari. Bočni su po 21 L a topcase je 44, plus prtljažnik ispod sedišta čija mi zapremina nije poznata ali ni to nije zanemarljivo. Možda sam se malo ošurio sa cenom ali nisam hteo da propustim priliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cromodora 1 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prijavim u klub ljubitelja, red je. Par slika (u zimskom izdanju sa toplim demperom, spreman za skijanje dobar pazar od kolege @nolezmaj) http://imageshack.us/g/546/img2192z.jpg/ Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Octobar 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale za bugija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cromodora 1 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, za sada prezadovoljan zaista, pre sam vozio beverly 500 i uglavnom italijanske skutere ali ovo je potpuno druga prica. Jedino potrosnja mu je malo iznad onoga sto je obicaj za ovaj model oko 5.5-6 litara, mada je to teska gradska voznja, provlacenja, stajanja u jutarnjem i popodnevnom spicu. Svakako bi mogao da poseti servis u skorije vreme na jedan doktorski pregled. Bivsi gazda ga je odrzavao u profimoto pa cenim da cu barem za sada nastaviti i ja tamo, vidim dobre su kritike za servis, dok sam sa mojim ex servisom imao pomesana iskustva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksa015 2 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan odlican bugi koje god koliko evreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prijavim u klub ljubitelja, red je. Par slika (u zimskom izdanju sa toplim demperom, spreman za skijanje dobar pazar od kolege @nolezmaj) http://imageshack.us/g/546/img2192z.jpg/ Pozdrav svima. Vidividi, ovaj teksas mu bolje čuči nego mojoj makini Da te služi dugo i valjano, i da ti greje donji trap u zimski danima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cromodora 1 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi cowboy nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 26, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste ljubitelji burgmana, nije vam valjda zima ? Oni aprilijaši hvale svoja sokoćala na sva usta, a gde smo mi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Octobar 27, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas Ma kakva zima, vozika se svuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Vozim i dalje, jedino sam izbegavao kišu pre neki dan. A košava ne smeta, ionako duvka a veliki vizir prilično štiti. Majore, što prodaješ zverku? Radovah se kada si kupio, nije prošlo 3 meseca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 27, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan e Dobro je , Majore, što prodaješ zverku? Radovah se kada si kupio, nije prošlo 3 meseca... .... da ne kupuje valjda apriliju :zbunjen: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 29, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi iscureo mi je amortizer, koji drži sedište, imali ga neko ili zna gde može da se kupi? u pitanju je burgman an 400 iz 2005 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Octobar 29, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Vozim i dalje, jedino sam izbegavao kišu pre neki dan. A košava ne smeta, ionako duvka a veliki vizir prilično štiti. Majore, što prodaješ zverku? Radovah se kada si kupio, nije prošlo 3 meseca... I ja sam izbegavao kisu al ovako se inace vozam. Stize mi novi motor negde u martu i jednostavno necu imati para za registracije i odrzavanje jer vec imam kvada i kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi iscureo mi je amortizer, koji drži sedište, imali ga neko ili zna gde može da se kupi? u pitanju je burgman an 400 iz 2005 isti slucaj i meni treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 29, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi iscureo mi je amortizer, koji drži sedište, imali ga neko ili zna gde može da se kupi? u pitanju je burgman an 400 iz 2005 Probajte ovde momci...ja sam ga zvao par puta i odustao od kupivine zbog cene. Polovan kais 60 evra, nov je 100 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan pope zovni ti ako nije problem pa mi kazi cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 29, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan NO problem kolega, danas je kasno za zvanje, poslaću im mail. Javljam čim nešto saznam hvala KURSK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Octobar 30, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan da nema neki burgman 400 ili 250 da je godiste oko 2000god slupan od napred sa domacim papirima da se prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 1, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi iscureo mi je amortizer, koji drži sedište, imali ga neko ili zna gde može da se kupi? u pitanju je burgman an 400 iz 2005 isti slucaj i meni treba E imam jednu informaciju, u horgošu amortizer košta 50e sa popustom (70e regularna cena), a ovi stručnjaci iz Niš se ne javljaju na tel niti odgovaraju na mail. u subotu idem na bubanj potok da vidim ima li tamo nešto adekvatno zna li neko ima li još uvek pijace u Kuglašu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 70e mnogo bre..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 2, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 70e mnogo bre..... Pa burgman, sta si ocekivao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...