Jump to content

Moto Zajednica

vladimir66

Članovi
  • Broj tema i poruka

    40
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu vladimir66

  • Rođendan 06.06.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Babusnica
  • Motocikl
    Suzuki Burgman AN400

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

vladimir66's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Ja sipam SAE 90 ali me zbinise ovi amerikanci. Hvala na objasnjenju
  2. Vec sam pitao ali ajde opet. Posto me nesto buni U diferancijalu ili menjacu se sipa SAE 90. Zasto onda ovaj lik sipa 10w-40??? na 1:31 se vidi sta sipa. To sam vide na jos nekoliko klipova.
  3. Podrav drugari!!! Evo me posle duzeg vremena,i odmah da se pohvalim. Prodao sam dedinu pumpu za navodnjavanje i kupio nov kais,novu lamelu i nove rolnice za Bugija. Kais je Athena,kvacilo RMS i rolnice Malossi. Stavio sam rolnice od 18 grama i rezultati su neverovatni. Ubrzanje je sad na zavidnom nivou Nema vise ni drhtanja na manjim brzinama ni trzanje pri polasku,sve je ko po loju Ostaje jos samo ventile da prestelujem i neke finese oko krburatora i spreman je za predstojecu sezonu
  4. Drugri imam jedno pitanje? Trazim na netu da kupim rolnice za bugaja i nadjem neku firmu koja u svom katalogu pise da za bugija idu rolnice sledecih dimenzija: 26x13 21g??? E sad me interesuje da li pase i ta dimenzija ili mora samo 26x12.8?
  5. @superPOP hvala na linku,nazvacu ih sutra pa cu videti. Kazi mi samo koliko kostaju te Malossi? I kazi mi sta ti mislis o gramazi (lakse rolnice)? @nemir slazem se s tobom za svaku neravni. U mestu gde zivim losi su putevi u 95% slucejeva,tako da te shvatam.
  6. Drugari,aj mi dajte br telefona radnje gde mogu naruciti rolnice za bugija. Unapred hvala
  7. @Markulja,kais mi je dobar nema znakove zamora,a dobos je obradjen na strugu i ko staklo je. E sad ostaje samo jos rolnice da zamenim i trebalo bi skroz glatko da polazi i da nema nikakvih trzaja.Mozete li mi samo rece (broj telefona) gde mogu da narucim rolnice,imam brojeve nekih prodavnica,ali one nemaju rolnice za bugija.Hvala.
  8. @ Markulja,jel mozes molim te da mi kazes koje su tacne dimenzije rolnica za burgmana 400ccm? I jos jedno pitanje,posto vidim da si profi remontovao tvoj CVT,zvono lamele i pakne su mi dobri,kais takodje,rolnice bi trebalo zameniti ali mi bugi dosta trece do 40 km na sat,posle ne. Dal je moguce da su glavni uzrok rolnice??? E da,jos nesto,kad skinem poklopac CVT-a i upalim bugija,kad dodam gas kais pocne strahovito da igra,mislim gore-dole...Treba li tako ili ne? Hvala puno unapred.
  9. @blackadder,hvala na savetu i instrukciji,jbg malo sam slab sa strucnim terminima Javljam sta sam napravio sa lamelom.
  10. @blackadder,obradeo sam i zvono i pakne na strugu ako si to mislio,posto mi nije jasan izraz "istariraš". Primetio sam da su mi pakne razlicite sirine,pa planiram da ih na strugu,kolko je to moguce,dovedem sve na istu sirinu pa cu videti...
  11. @nabiguzluk,slazem se sa tobom,kupis nov i zavrsio si poso ali...svetska kriza Videcu sta cu da napravim i cim dodjem do nekih rezultata(nadam se dobrih) javljam @blackadder,nije mi palo to na pamet,mislis da moze da bude to uzrok?
  12. @markulja,za rolnice ne mogu da se setim koja gramaza bese a trese mi pri samom polasku do nekih 30-40 km/h posle toga nema. @nabiguzluk,kais je skoro nov i nema tragova zamora
  13. @crnibgd sve sam to obradio u granicama normale i razmak izmedju zvona i lamela je odlican,polazi bas kako treba,ni na velikom gasi ni na samom dodiru na gas,samo sto trese i cini mi se sve vise i vise .Zato hocu da uznam drugo kvacilo(po mogudjstvu polovno a dobro) i da vidim sta ce da se desi???
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja