Daki 302 Napisano April 9, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu ume da potrosi vise od 8l, a na otvorenom oko 7l bez obzira vozio ga 100-120km/h ili 180. Cudno zar ne, ali tako je kako je Ti moras pod hitno da proveris karburatore tj tube (vec je bila tema o tome) jer moj 97g trosi izmedju 5,5 i 7 a najcesce oko 6 lna sto kombinovane voznje. I ja mislim da ti je vreme za servis karburatora. Moj TDM trosi oko 5.8 i/100km u kombinovanoj voznji do 140 km/h Potpuno ste u pravu. Skapirao sam i ja to otprilike. Sobzirom da sam ga skorije uzeo, pa jos uvek mu gleda kroz prste. Ali uskoro cu mu resiti te problemcice. Inacemali OFF, Nislije vidimo se za Vaskrs u Kulinama? Jedva cekam da se upoznam sa Niskom ekipom. Veliki pozdrav i do skorog vidjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano April 9, 2009 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan sa kombinovanom voznjom grad+otvoren put 5,5 a na otvorenom 4,5 i manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 9, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Na otvorenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano April 9, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Eliminator 250 : 3,5lit na putu 4l u gradu . U nedelju sam u Milanovcu na BJB voznji sipao 6,8lit na 200km ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki AP50- oko 3l. Cagiva-5,5-8l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Posto slabo vozim po gradu u proseku na otvorenom 4,2l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Moja yamaha DT 80 je stvarno mnogo trosila.zato sto je cvaja valjda il je nesto riknulo....ali to je bilo pre generalne sad cemo da vidimo sta smo uradili....dal smo uprskali ili poboljsali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6673 Napisano April 9, 2009 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Moja sprava (Hornet) uopste nema pokazivac kolicine goriva.Prvo sam stalno nesto racunao,pa ovoliko pa onoliko.Sad posle predjenih 150-180 km i ne okrecem na rezervu nego odma' prva pumpa i do cepa i vrlo cesto se prijatno iznenadim koliko je potrosila.Koliko zavrnes,toliko ode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing Deni 0 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki ZXR 750 RR na 100km pun gas 17l normalne voznje nikad ispod 10l :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan ovaj moj trosi k`o da ima 500cc a ne jednu nulu manje...4-4,5 Ovaj moj ima za 50cc vise a odprilike slicno trosi 4,5 - 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 9, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu ume da potrosi vise od 8l, a na otvorenom oko 7l bez obzira vozio ga 100-120km/h ili 180. Cudno zar ne, ali tako je kako je Ti moras pod hitno da proveris karburatore tj tube (vec je bila tema o tome) jer moj 97g trosi izmedju 5,5 i 7 a najcesce oko 6 lna sto kombinovane voznje. I ja mislim da ti je vreme za servis karburatora. Moj TDM trosi oko 5.8 i/100km u kombinovanoj voznji do 140 km/h ja mislim da nema potrebe, njemu je i KLE mnogo troshio. Daki je (ruku na srce) ogroman, a i vozi se sa zenchetom ponekad a i zivi u BG-u gde je gradska voznja najskuplja. Ili to ili ga on vozi samo prva druga prva druga prva druga i samo u blokadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 9, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A da bre, meni je najniza potroshnja bila 4.6, otvoren put a najvisha oko 6, zimi i samo grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan grad oko 6-7 l na otvorenom putu 5 l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan KlE na otvorenom ne prelazi 4,5 l a po gradu vrlo retko vozim pa ne znam!!! VFR oko 5,5 l umerene voznje ( do 140 ) na otvorenom!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan blago vama meni svaki uvek SVE potrosi ! ;( ...sadasnji grad 8-10 na otvorenom ce tek da vidimo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam testirao potrosnju , vazno je da motor dobro ide.Mogu da kazem da napunim rezervoar u Jagodini na OMV pumpi(ulaz u grad iz Cuprije) i negde kod Sava centra u Beogradu pocne da trepce lampica rezerve (to je nekih 140-145kilometara)Napominjem da je to uz voznju od 180-280 km/h i dvoje na motoru e sad kolika je to potrosnja neznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 10, 2009 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Afrika trosi 6.5 mjesovito, Lifan 3.5 gradske, 2.5-3 otvorene voznje. Interesantno je da je moj stari skuter Keeway 50ccm trosio 3.5-4 L mjesavine, pa je prelazak na Lifana bio opustajuci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ide od 2 do 2.5. U gradu ume da posrce i do 3 litra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Umerena voznja 4,2 l/100 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 12, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Honda MT50 - trosi oko 3l mesavine Baotian BT50 - trosi oko 2.5l bezolovnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Proslog vikenda do Bora, Zajecara i nazad (560 km) potrosio je 20l iliti 3.6l na 100 km umerene voznje (80-90 km/h) a pre dve nedelje morao sam na istu destinaciju ali auto putem trosio je 5l agresivnije voznje, auto putem 140-150 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan yamaha YBR-125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 4L lagane voznje (100km/h) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu 5.5 L, normalna vožnja.Na otvorenom čini mi se dosta manje, nisam merio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoniboss 1 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu trosi 7.5l, a na otvorenom 5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...