Aleksandar KI 15 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Brat prodaje ili menja pomenutu HONDU. Sto se tice motora preradjen je u streetfight, uz njega idu i svi stari delovi (plastike, cajgeri, rep....). Sto se tice agregata, agregat je u savrsenom stanju i radi kao sat!! cena je 2000evra ili moze zamena za Suzuki BURGMAN! ako vas zanimaju jos neke informacije pozovite na 0649096000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan koje je godiste,koliko je presao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima koliko je rep sa sedistima ako bi prodavao posebno? Tj. rep imam, vise me interesuju sedista ali kupio bi u kompletu ako bi hteo da proda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan jel moze odgovor na pitanje o godistu, i dal je registrovan il stranac? hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mnogo-brzzz 0 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a gde mu je rucka kvacila i navlaka za korman leva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan koje je godiste,koliko je presao? godiste mislim da je 89 ili 90, provericu jos! a na satu pise 50 hiljada, sto verujem da je tako jer je masina stvarno u jako dobrom stanju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima koliko je rep sa sedistima ako bi prodavao posebno? Tj. rep imam, vise me interesuju sedista ali kupio bi u kompletu ako bi hteo da proda. pitacu ga za rep sa sedistima! ili pozovi na broj pa ce ti on sve reci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan jel moze odgovor na pitanje o godistu, i dal je registrovan il stranac? hvala motor naravno nije stranac, ide na ime! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan a gde mu je rucka kvacila i navlaka za korman leva? mislim da na slici nije bilo jos stavljeno, inace sad sve ima i rucku kvacila i navlake! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan godiste je kraj 1990. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...