g-6 0 Napisano Octobar 23, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma nista posebno konkretno mi treba plastika za r6 pa ako neko recimo ima nebi bilo lose da mi pokloni a? ludo burazeru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Octobar 23, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno, ovo je mesto gde bi trebalo da napišes nešto o sebi: npr. uzrast, motor (ako imaš) i slièno. U opisu piše da nemaš motor, a tražiš plastiku?? :idea: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 23, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pa, mozda nije ni lose poceti i od plastike dobrodosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 23, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je to noiva metoda sastavljanja motocikla od spolja ka iznutra U svakom slucaju dobro da si dosa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 23, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti znas da citas, ovo je rubrika PREDSTAVLJANJE CLANOVA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu pozdrav i dobrodosao od mene a sto se tice plastike imam ja pa mozemo da pricamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 24, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko sasiju od F-16? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeNoM 35 Napisano Octobar 25, 2006 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošlica i od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...