lalajko 2022 Napisano April 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki VN 800 1996 Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motocikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili.. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Sta mi se dopada: "Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje. 4. Sta je moglo biti bolje: "Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju... Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor: [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b] [b]3. Sta mi se dopada:[/b] [b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1996 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Tek godinu dana 3. Sta mi se dopada: Sve, poteze od 0-100km za 5-6 sek...polozaj idealan...i najveci choper-kruzer do tu kubikazu od japanci...Kad mu dam gas od 120-140 vremenski isto k'o od 80-100...ma poteze... 4. Sta je moglo biti bolje: Zadnja kochnica...i moj drug koji vozi VN750 se zali na zadnju...dal' je to tako ili... 5. Moj utisak: Ne menjam ga...Pogledajte kol'ko "shtrchi" rezervoar iznad moja kolena sa 190cm...dok na shadow i virago (dok sam ih isprobavao) pokrivam rezervoare nogama Ovo sam ja i u daljini kukuruz za moju bivshu dragu ;D 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber Duck 13 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1998 2. Vreme provedeno na motorciklu: Treca godina 3. Sta mi se dopada: Izgled, hrom, zvuk, snaga, velicina... ma sve 4. Sta je moglo biti bolje: Sediste bi moglo biti malo udobnije (za nas malo teze) ali sredicemo i to Mozda bi bilo malo bolje da ima kais umesto lanca (mada lanac ima neki smek) 5. Moj utisak: Opsti utisak je extra... Za tu kubikazu vrh motor (cak mi je bolji i od HD Sportster 883) Teret od 200+ kg poteze bez problema (vise nisam probao Ma menjam ga samo za neki "veliki" HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Jun 5, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1997 2. Vreme provedeno na motorciklu: Kupio novog, vozio pune tri godine, 45.000 km. 3. Sta mi se dopada: Izgled -pravi klon Harleya, zvuk (sasvim sam otvorio auspuhe), lagana vožnja,... 4. Sta je moglo biti bolje: Remen umesto lanca, oslonci za noge komotniji, disk straga. -Sve je to rešeno na 900. 5. Moj utisak: Super motor, ne bi ga prodao da nisam trebao pare. U 45hiljada km nije bilo kvara, samo benzin-ulje-svečice i dva kompleta guma. To je to. A potrošnja 4,5-5,5 litara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...