HondaNsr 0 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Nsr 125 r Prijavi odgovor kao problematičan ma kakav cbr ... nsr mi je super... odradio sam sad generalnu , imam da odradim servis i pici.. idi kao zmaj kad bih uzimao nesto drugo sledece je neki od 400 ccm poput zzr 400 ili neki od 600 ccm... recimo honda f2 , ili voleo bih kad bi mogao negde da nadjem nsr 500 to bi uzeo odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Octobar 6, 2012 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan hahahhaha zato se svi koji imaju cvaje vozaju jednom nedeljno a generalnu rade 2x godisnje,ja sa tim cbr-om sto ga pljujete sam ove godine(od aprila cini mi se)stukao nekih 6000 km ,nema potrosnju ulja,nikakva ulaganja,i na kraju sezone zamenim ulje,antifriz,svecicu,plocice...i ja picim tako cele godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 19, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Не знам одакле вам то да троши пуно, ја сам са своијим у последња 3 месеца сезоне прешао 2200км, са тим да троши око 4 литре, како год да се вози. На отвореном путу ван насеља не спуштам испод 100. Ове цифре ваше су небулозне. Не знам, могуће је свашта, али брате мој улази и у црвено, нема блокаду на 11.. Значи стално га цепам, и не троши пуно уопште. Имам пар другара са којима се возам, исто возе НСР-а, и кажу да ни они не троше више од 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Mart 30, 2013 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Vi onda imate neke vanserijske NSR-ke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Mart 30, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan 2T je zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 533 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1998. a vozim ga jos uvek 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Godinu dana, oko 6 000km 3. Sta mi se dopada: Dobro ubrzanje kad otvori ventil, krajnja brzina oko 140km/h ( toliko sam ja uspeo da naguram ) 4. Sta je moglo biti bolje: Svetla, ne znam da li je do farova ili su sijalice lose. Za nekoliko dana cu mu staviti halogene, nadam se da ce to da popravi situaciju, posto ovako ne moze bezbedno da se vozi nocu. Slazem se da je radijus okretanja veliki, ali to je za ocekivati od motora ovog tipa, tj. sportskog tipa. 5. Moj utisak: Mislim da je super motor za pocetnike, za prelazak sa skutera na 125ccm i za sticanje osecaja ako se kasnije planira prelazak na vece kubikaze. Sa motorom nisam imao problema, osim sto mi je jedna svecica probila pa sam stavio drugu, drugih intervencija za ovo vreme nisam imao. Meni je za ovih 6 000km prosecna potrosnja iznosila 5.5L. Za ovaj motor je najbitnije samo dobro ulje i ne bi trebalo biti problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelmoto 0 Napisano Septembar 15 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Vozim hondu nsr125 i imam problem sa karburatorom motor nece da radi na ler i smeša mu ne valja pa me zanima da li može i kako se šteluje karburator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...