zule 0 Napisano Octobar 26, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako. Odem danas da kaparisem KLE sav srecan kad ono KARINA...... Nigde ga nema ni kod Petosevica ni kod Mimotoa niti ce ga biti. Poslednji je prodat pre 3 dana. Izduvao sam ga najstrasnije za motor. Odlucih se na kraju da pazarim er-6n :shock:. Taj motor mi je bio gadan do koske kada sam ga video na fotkama i netu ali sto sam ga vise gledao to mi je bio sve lepsi i lepsi. Jbg zaljubih se u njega i odlucim da ga uzmem bez obzira sto je 'sportski'. Kaparisao sam makinu i preuzimam je za 15-20 dana kada legne ostatak kesa. Nista od zimske voznje ali mozda je tako i bolje. Hvala svima na cestitkama za nov motor, drugari najbolji ste. :thumbs_up: p.s. valjda ce ovaj put sve da prodje kako treba. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo reci da je ovakav... http://www.1000ps.at/wallpapers/bilder/Kawasaki/ER-6n.jpg mada bih ja pre uzeo ovaj... http://www.1000ps.at/wallpapers/bilder/Yamaha/TDM900A.jpg Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule 0 Napisano Octobar 26, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan To je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule 0 Napisano Octobar 26, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor nema sta ali ja sam ludo zaljubljen. :heart: Pozdrav druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Zule, sve cestitke od mene! Od kad je izasao er6n me je zanimao, valjda cemo se nekad videti pa da ga malo prostudiram! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule 0 Napisano Octobar 27, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Naravno cim ga preuzmem idemo u voznju. :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...