Ghost Moto 4 Napisano Jun 11, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1300S, APRILIA RSV1000R, YAMAHA R1 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/17/2010 at 11:27 PM, acim said: Bazični model već imamo, evo linka. Znači, tu možeš da upišeš utiske i o ovom specijalnom izdanju. Link pokazuje Mile sto je model koji je isao do 2003ce a na ovamo krece rsv1000r onaj sa dva topa za koji nema thread. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar_ 0 Napisano Februar 15, 2021 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia sr 50 2005. godiste Odlican motor, mana potrosnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 5, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Leonardo 125 ccm,99-o godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dysfunctional 0 Napisano Maj 23, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia 650ie 2004 godiste, tek kupljen, ispao povoljno, nista ne znam o njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Jun 28, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia sr 50r 2010god. Promenio Jun 28, 2021 član Prgi18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Februar 27, 2022 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia RSV4 2010 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadoboj 15 Napisano Maj 5, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki Burgman 650 executive Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Scarabeo 500 GT ABS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siera 7 Napisano Mart 8, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Nema Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi hteo jednu Apriliu ovakvu S way 570 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaNP 68 Napisano Mart 20 U prolazu, 39 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Aprilia SXR 50 '23 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nigde na forumu nema reči o novoj Aprilii sxr 50. Model je tek dve godine na našem tržištu, prvi put sam je uživo video kada sam je kupio. Dosta novina koje nose i pozitivno i negativno u ovom segmentu. Ima dosta tema za komentare. Proizvodjač navodi- "Aprilia je lansirala novi SXR 50, model koji donosi novi trend u segment skutera do 50 kubika. Osim mlađim vozačima, sada se cilja znatno šira i raznovrsna publika. U stvari, Aprilia SXR je prvi urbani skuter sa ovako malim agregatom koji nudi udobnost, funkcionalnost i sadržaje koji su uglavnom namenjenima skuterima viših perfomansi. Agilan i sa smanjenim troškovima održavanja, SXR 50 je idealno svakodnevno prevozno sredstvo u urbanim sredinama, garantujući vozačima udobnost i praktičnost kakvu smo dosad mogli da vidimo samo u višim kategorijama." Moja na dan isporuke- 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...