KIKA-Viktorija 33 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan potrebna sajla gasa za Kawasaki zxr400, 1993 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 6, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne uspes da nadjes original, tebi bar nije daleko Boban sajle. Ponesi staru sajlu, sa pancirom i krajevima sajli i imaces novu vrlo brzo i veoma povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne uspes da nadjes original, tebi bar nije daleko Boban sajle. Ponesi staru sajlu, sa pancirom i krajevima sajli i imaces novu vrlo brzo i veoma povoljno da, znam, hvala u svakom slucaju. za ovaj oglas je kriv neskebg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne uspes da nadjes original, tebi bar nije daleko Boban sajle. Ponesi staru sajlu, sa pancirom i krajevima sajli i imaces novu vrlo brzo i veoma povoljno da, znam, hvala u svakom slucaju. za ovaj oglas je kriv neskebg Izvini sto sam hteo da ti pomognem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...