tomica 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da kupim neki polovan coper od 250cc,dajte mi savet,meni se svidja jamaha virago Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Virago je ok, neznam kojih si ti dimenzija, ako nisi neki rmpalija ( posto je virago relativno mali) to ti je dobar izbor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pouzdan, lak, upravljiv, malo troshi i ne kvari se. Odlican motor za pochetnike ali i za one iskusnije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 6, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nisam chopperista,al' moram da kazem da valja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 6, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan glas za Virago. Moj Komša ga je vozio pola sezone i prodao ga je samo zato što su i on i Komšinica poveliki ljudi. On 201cm, ona 175- 178 cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...