Guest gasa Napisano Octobar 19, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan intresuje me kolike su cene za pantalone(textilne) i kisna odela? i gde moze da se kupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 19, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Textilne pantalone su ti 100eura pa navise. Ixon u Markosu, Suomy u CentruS, Alpine Stars u Extrimu (one su jezivo skupe ali stvarno dobre)... Malo preciziraj sta ti treba: vodonepropusne, vjetronepropusne, sa ili bez protektora,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 20, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan imash i 25 eura kao moje , i ne da su bolje od svih tih nego bruka , kupio sam ih u radnji za pecanje hehehehehe ono gumeno dvodjelno ribarsko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...