Jerej 17 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Pomaze Bog draga braco i sestre! Veceras na putu Ruma Sabac kod sela Klenak, vozac traktora presekao je put nasem bratu bajkeru, koji se kretao iz pravca Rume.Motor je unisten, a brat je koliko sam video prosao sa prelomom leve noge i desne ruke. Hitna pomoc je jako brzo stigla i covek je odmah prenet u bolnicu. Inace, vozac traktora je moj komsija iz susedne ulice, i sam Bog ga je sacuvao da ga ne umlatim na licu mesta. Molio bih ako neko zna nesto o stanju vozaca i naravno ko je i odakle je, neka sto pre odgovori. Takodje bih molio da povedete racuna na traktoriste, jer kako je nama krenula sezona voznje i manijacenja, tako je i njima krenula sezona setve i ostalih poljskih radova, a vecina od njih nema ispravnu signalizaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Бог ти помогао, брате! Знам, знам..ти трактористи су се ових дана су удесетостручили на улицама. Добар де њих нема чак ни "мачја ока" а да не говорим о светлу сигнализацији. Чувајте се. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano April 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Бог ти помогао, брате! Знам, знам..ти трактористи су се ових дана су удесетостручили на улицама. Добар де њих нема чак ни "мачја ока" а да не говорим о светлу сигнализацији. Чувајте се. Sinoc vracajuci se iz Beograda kod Kuzmina ide traktor ispred mene i pali neizmjenicno desni pa lijevi zmigavac. ??? Ja mislio hoce prvo da skrene desno, pa onda lijevo, ali on i dalje ide pravo. ??? Onda skontam da nema nikakve rasvjete vec su mu zmigavci "kao" sgnalizacija za ostale ucesnike u saobracaju. ;D ;D ;D Traktoristi uvode novi nacin osvjetljavanja traktora na putu. ;D ;D ;D Pomozi im Boze neznaju sta rade. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 5, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam iz sapca,nisam jos nista cuo o tom dogadjaju ali cu tokom dana nesto saznati sigurno. Inace dobro poznajem taj put,ogranicenje je 80 ali moze da se vozi i mnogo brze jer iz pravca sapca ide poprilicna pravina na koju se nastavlja brza krivina. Traktoristi ne jebu nikg i izlaze iz njiva na put i ne gledavsi da li iko ide a pri tom iznose i tone zemlje na put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Put je stvarno idealan za voznju, samo sto se tu dosta saobracajki desava. Ovo sinoc je bilo stasno za videti. Covek sa traktorom je krenuo da skrece u levo i ne pogledavsi u nazad. Vozac motora je pokusao da ga izbegne, ali bez uspeha. Zavrsio je na asvaltu pri kraju suprotne trake. Ovo vreme je postalo ludo za motore. Sta da vam kazem, kad sam se ja razbesneo, a svesteno sam lice. Covajte i sebe i motore. Ne kazu ljudi dzabe " cuvaj se i Bog te cuva "... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 5, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se plasim neceg to su traktori (i pauci al' necemo u off ;D ) niko ne stavlja signalizaciju, macije oci itd. kad idem iza traktora sledi mi se krv u zilama kad vidim onaj nastavak za oranje njive pozadi. zamisli da "natrcis" na to?!?! trebala bi drzava da napravi neku akciju povodom toga, da uvede rigorozne mere, ogromne kazne itd. za traktoriste koji nemaju ispravnu signalizaciju .. nadam se da je decko koji je imao udes ok i da ce se brzo oporaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan trebala bi drzava da napravi neku akciju povodom toga, da uvede rigorozne mere, ogromne kazne itd. za traktoriste koji nemaju ispravnu signalizaciju .. Upravo na tu temu pre dve tri godine sam razgovarao sa jednim policajcem, on mi kaze da im je iz vrha `naredjeno` da se u vreme setve i zetve ne diraju, maltretiraju traktoristi. Znaci policija tolerise njihovu aljkavost i nemarnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano April 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan trebala bi drzava da napravi neku akciju povodom toga, da uvede rigorozne mere, ogromne kazne itd. za traktoriste koji nemaju ispravnu signalizaciju .. Upravo na tu temu pre dve tri godine sam razgovarao sa jednim policajcem, on mi kaze da im je iz vrha `naredjeno` da se u vreme setve i zetve ne diraju, maltretiraju traktoristi. Znaci policija tolerise njihovu aljkavost i nemarnost. 90% policajaca zivi u seoskim domacinstvima i u slobodno vrijeme obradjuje zemlju, kako onda da naprave reda medju traktoristima, kada su i oni takvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zar je moguce da niko nema pojma ko je i odakle je covek koji je sinoc pao sa motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 5, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo danas da je momak iz sapca da je vozio bmw ali nista nije potvrdjeno i ne znam stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Gavrolini brate, cim nesto saznas javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čein 3 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha xj600n Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video na tv Sapcu decko je vozio nekog kastoma.Traktorista izjavljuje " okrenuo sam se i pogledao nazad, video sam da ide motor ali je bio udaljen oko kilometar, kilometar ipo, ija da skrenem u svoju njivu i on me udari ".Kao da je motor isao 200 na sat, poludeo sam kad sam ga cuo.Covek opusteno pozira pred kamerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mahoni 2 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja inace radim u TV sabac, ali tada nisam bio u smeni, samo sam gledao prilog u montazi. Nezvanicno sam cuo da je motorciklista izvesni "Malina" iz Sapca (ja ga ne poznajem) a vozio je neki BMW bokser, koliko se vidi na snimku. Zadobio je prelom ramene kosti, sake i podkolenice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma on je pozirao i kad je dosla hitna pomoc. Stajao je opusteno i pusio cigaru, ko da ga je briga sto je covek pao sa motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...