Mojsa 226 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju dve kacige Caberg rhyno graphic i Arc cena za caberg je130e ,a za Arc 30e.Velicina caberga je L,a Arc XL. Takodje na prodaju jakna velicuna L cena 60e. Za sve informacije pitati na 063/838 09 81 Boban Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Interesantna jakna, samo mi reci za klikog coveka otprilike je to L. POZZ!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa jakna... dali znasgde ima da se kupi ovaj model samo XL...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jakna rezervisana do sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje,za neke informacije pozovite na tel.063/838 09 81 jer te stvari nisu moje vec od mog ortaka pa bolje pitajte njega licno nego mene preko PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 7, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan jakna prodata - meni ;D ....i extra je....kolega je za svaku preporuku... Pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan PRODATA I CABERG KACIGA! Ja kupio za devojku i svi zadovoljni! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...