Arakis 6060 Napisano April 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Predivan dan...Opremimo se Neškebg i ja, podranimo pa pravo u Svilajnac kod majstor Bokilića na zakazan servis naših ljutih mašina - Honde TA i Yamahe Super Tenere. Da bi što pre stigli putovali dosadnim autoputem i vrlo brzo stigli u majstorsku radionicu majstor Bokilića, koji je za ovu priliku nabavio i vrednog pomoćnika - našeg Sstruju Milanče Sstruja je bio zadužen za moje motorče, promenio ulje i prednje disk pločice, Bokilić podesio sajle gasa, karburatore, podmazao i proverio lanac...kaže: "Vozi Miško, sezona može da počne " Oko Nešketove Tenere je bilo više posla, lanac bregaste, svećice, ulje, antifriz...prvi put sam gledao kako vredni momci rasturaju Teneru na proste faktore ;D, pitao sam se hoće li biti viška delova, kao što je red, način i običaj Najbolje je što je ceo posao protekao u šali i zezanju (gde su mladi, tu je šala), lanas je vrlo brzo bio zamenjen, proverena uljna pumpa, zamenjeni filteri za vazduh... Ujedno je baš bila zgodna prilika, pošto je Tenera razbucana u komade ;D da joj ugradim čuveni INSIS - uređaj za automatsko podmazivanje lanca. Bocu i elektromagnetni ventil sam pričvrstio sa leve strane, kod reglera, a slavinu za regulisanje protoka što bliže bakarnoj cevčici koja stoji uz lančanik...uostalom, sve se vidi na slikama. Društvo su nam pravili naši PicasoMZ i Dams1976 sa kojima smo se prvi put uživo videli, pozdavljamo! Lepo proveden dan koji se naravno posle majstorije završio uz mešano meso ;D Hvala Bokiliću i Sstruji na majstorluku, vrednoći i dobrom raspoloženju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6060 Napisano April 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano April 4, 2009 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E sad kad si javno objavio vise ne mozes da se vadis na nepripremljen motor kad su voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 4, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pored Nešketa izgledam još i mršavo Ne pričaš kako ide XT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano April 4, 2009 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan sstruju znam licno i znam da je gromada od coveka. Kad sam video sliku gde izgleda kao detence pored Nesketa rekoh sebi "sta ti je trebalo da onoliko pljujes ST" ;D ;D ;D Od sad o Nesketovom motoru govorim u superlativima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6060 Napisano April 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aco, u pravu si... ;D A da, zafalilo nam plastičnih vezica pa se Milanče velikodušno ponudio da me odveze do prodavnice na svom XT-u...majko mila kako ono cima i čupa, ide na zadnji, prednji, bočno...jedino nema rikverc. Obišao i ja jedan krug, u odnosu na gromadu od TA XT je stvarno bicikla - lagan, upravljiv...jedno, što se kaže "veselo motorče" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 4, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jos da nam se javi neske sa slicicama...pa da budemo u kompletu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Браво момци спојили сте посао и задовољство. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 5, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Gde su Nešketove fotografije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6060 Napisano April 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da se još vretio iz sela, koliko znam još je na nekom roštilju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je Neske sa rostilja, a slike "malo sutra" ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu pa kako to u TA samo ulje a na ST nikad kraja spisku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6060 Napisano April 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, odlično zapažanje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 5, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zato sto je na ta,par meseci pre radjen servis,a na st smo dzaba menjali lanac u agregatu,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu pa kako to u TA samo ulje a na ST nikad kraja spisku ;D ;D ;D I zato sto taj ST nikad nije otvaran ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano April 5, 2009 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu pa kako to u TA samo ulje a na ST nikad kraja spisku ;D ;D ;D I zato sto taj ST nikad nije otvaran ;D Ma jel da ? uhh a rekao sam da necu vise ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A Bokilic ga nastelovao za medalju, sipana IPON katana, promenjen lanac bregasre, antifriz, ST samo zuji! Ne mogu da prepoznam motor, a menjac ide ko u sir ;D Moj dobri drug Arakis mi namestio SCOTa! Crknite od muke sektasi :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 5, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Arakis je posle dve vožnje na mašini skoro pa preobraćen... još jedna vožnja i TA ide u oglase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 5, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Arakis je posle dve vožnje na mašini skoro pa preobraćen... još jedna vožnja i TA ide u oglase! on ce biti medju prvima preobracenima... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Gotov je da napusti sektu. Danas sam svrstio kod njega na ranc, kad on samo mrmlja Yamaha, yamha, yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6060 Napisano April 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, samo si vi puštajte filmovi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, samo si vi puštajte filmovi ;D Mislis vetrovi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gotov je da napusti sektu. Danas sam svrstio kod njega na ranc, kad on samo mrmlja Yamaha, yamha, yamaha To je zbog stresa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Gotov je da napusti sektu. Danas sam svrstio kod njega na ranc, kad on samo mrmlja Yamaha, yamha, yamaha To je zbog stresa... Pa jeste sav se tresa na TA Kad sidje sa njega ko da je ceo dan pikamer drzao :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano April 5, 2009 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo jel ti to bokilic napunio glavu da se TA trese, a da je ST mirna i stabilna dama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...