Mina 545 Napisano April 4, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad me zvali matorci... panika da vide gde sam... A pred njima se desio strashan sudar, u Cvijicevoj, kazu mi da je motor prilichno unishten, kaciga izlomljena... jel zna neko neshto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac_Dingospo 0 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Devojka mi je poslala danas u 17:45 SMS,znaci copy/paste poruke:Auto pokupio lika i ribu na skuteru,leze na ulici pokrivljeni,ne znam da li su zivi.Ne razume se previse u motore i takve situacije tako da bi sve uzeo s rezervom.Daj Boze da su OK,javljajte ako ste nesto culi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao oko 17.45 Cvicevom i Dimitrija Tucovivica i video sam oboren skuter ali u Dim. Tucovica. Neznam detalje , nije moglo da se pridje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 4, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija motora BG 22-191 ... To su moji roditelji zapamtili... A kazu da je auto bio crvene boje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj , sta je ovo danas. Uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 4, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa........ :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan jbt kakav dan!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac_Dingospo 0 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jos par detalja:Igleda da su skuterom silazili ka DT i da su hteli desno ka bolnici a auto ih je pokupio odozdo.Oboje su imali kacige,decko je ozbiljno krvario (ostao je u gacama da lezi!) a devojka je lezala sva odrana i nepomicna.Skuter olupan skroz. Uzas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 4, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oko 16:30 prosao D.Tucovica i bio je neki sudar kamion i auto, nisam video nikakav skuter. Nadam se da su dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi svako u momentu sedanja za volan svog ljubimca, što na 2 što na 4 točka, rekao sebi: Sedam u spravu koja meni i drugom može uništiti život, budi priseban i svestan svakog sekunda!...siguran sam da bi ovakve postove mnooooogo ređe čitali. Ali, svest je ono što nam jaaaako nedostaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...