djura 28 Napisano Octobar 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde ovo da turim. Nije bas za off. Pogledajte obavezno!!! http://www.youtube.com/watch?v=k20jZVM1HzU Sto bi rekao Shvaba - ovo je moj sledeci prevoz :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 19, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha imam ovaj klip poodavno, motor od Civic Type R s kompresorom i 300 KS :shock: To leti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 19, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.guinnessworldrecords.com/records/travel_and_transport/bikes_and_motorbikes/tallest_rideable_motorcycle.aspx Btw zgazicu te (eto za one koji ne vjeruju da motor moze da pregazi auto, osveta jbg ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 19, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hahaha kakav ludak iz topgerara ovog covjeka obozavam, a ova mashinica je po mom meraku , malo veci i udobniji karting hehehehehe vrh 3 sec do 100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 19, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Masina je MRAK (i polozaj vozaca je odlican za promatranje bataka u SB :twisted: ) Jedino mi se ne svidjaju komentari sa pocetka...ko bre sredovecan...pa sta ako imam trbusinu...ko bre mora da padne ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 19, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Najglasnija naravno - Stojanoviæa Æuprija... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo je ljudi prava stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 19, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Xexe...HONDA Goldwing, 1,8...I voziiiii . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim 4 tocka ali ovo!!!wowwww Rado bi ga posedovao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde ovo da turim. Nije bas za off. Pogledajte obavezno!!! http://www.youtube.com/watch?v=k20jZVM1HzU Sto bi rekao Shvaba - ovo je moj sledeci prevoz :mrgreen: AAA svidja ti se eeeeeeeeeee, pa na willow. nego smajser...al te je opisao =D> :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 19, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, ne zna onaj batica da tera onog CBR-a.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 20, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ma side car na stroma i pichi , a za prikana sa cbr-om nema veze imao sam i j auto dje mi preko zlatibora nije nijedan motor mogao nishta a teshko i na autoputevima hehehehehehehehhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Octobar 20, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan bogami dobro brije ona spravica, sve mi je nekako bilo tu i tamo i ludo i vjerovatno, ali kad je pocela faca da mu se viori... :unibrow: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...