InkaBar 8 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me sve oko pomenutih creva jer mislim da cu moje menjati uskoro, a i nisam pronashao slichnu temu na forumu. Koliki je dobitak zamenom "obichnih" creva za armirana?? Da li se isplati? Koja bi metoda pri zameni bila najbolja: preko razvodnika ili direktno iz master cilindra na oba kljeshta ili mozhda da se sa jednih razvuche do drugih...?? Ko to u Bgu radi (ja sam chuo samo za nekog tipa blizu Ljermontove..)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 3, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Potraži temu pancir ili teflon creva.... Imaš Bobana sajlu i Hidrauliku malo ispod hotela Srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29340.0 Ovde je pisano o tome... može ti pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan E fala, nisam znao da postoji ovaj drugi naziv pa nisam ni nashao temu pretragom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...