dejanf650 4 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ideju od čega bi se ovo moglo napraviti ili nabudžiti (deo koji se montira na upravljac sa spoljne strane-žabice) Gledao sam da li paše nešto sa bicikle ali nisam provalio ništa. Posto vidim da slike nema pokušaću da objasnim Radi se o acerbis štitnicima sa ruke koje si su stigli bez potrebnih džidža-bidža za montažu. Konkretno me zanimaju ono kao žabice koje se montiraju sa unutrašnje strane upravljaca (ne tamo gde su tegići). Jbg ko je shvatio alal mu vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko je ovo to sto ti trazis: Ersatzmontagekit Alu Für Alu-Rallye-Pro-Guard (13-25), Rallye II Guard (55-08) und Multi (78-46 und 78-38) Zum Anbau auf Ø 22mm Standardlenker Art. 182/14-34 Kit 29,90€ Tako stvari stoje u Auneru ja ih dajem za 20€ samo da napomenem da je ovo za standardni volad precnika 22mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja gledao da kupim takve stitnike sa al protekcijom ali nisu imali te zabice jer neidu u kompletu kupuju se posebno ??? pa sam odustao . nemam ideju kako da nabudjis osim da ih pravis od nekih cevi ili da turpijas aluminijum . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, rešio sam problem. Kupio sam na pijaci nosače zadnjeg svetla za biciklu (ono crveno sa programima), jesu plastični i za cev od sedišta 24mm ali završiće posao. 2x50din mnogo<15Eura koliko je u LOUIS-u Može lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 6, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ti nosaci su smesni, pa je zato smesna i lova koju si dao. Sada ti stitnici ustvari nisu stitnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma veruj mi odlični su, bolje nisam našao. A i štitnici su plastični ta da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...