XSR 62 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Da, svi sportski motori novije generacije nisu za ljude vise od 180 (naravno sto se izgleda tice), i sve vise ih smanjuju. Ali kako hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja nebi da kad vozim da vetar usine ledja pa kad sidjem izgledam ko Kvazimodo, ali verujte sad stvarno neznam, Honda XL 125 u Madjarskoj moze se nadje za 4000 eu nova, dok je kod nas 5350 , za apriliu rs 125 neznam ali kod nas cena je otprilike ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 4, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ti neki enduro ili SM, mislim da ti R nece odgovarati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ti neki enduro ili SM, mislim da ti R nece odgovarati. Sta spada pod SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam vido neku matoru verziju 2001 je najstariji model varadera. Sta spada pod SM Supermoto, nesto poput XTx-a Mislim da je RS za tebe stvarno mali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...