gema92 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dakle imam veliku dilemu, ljudi imam 100 kg , 190 cm a dozvoljeno mi je do 125ccm. Sta uzeti? (kroseri i choperi eliminisani na pocetku) Mislim prvenstvena namena da bude lepo , kvalitetno , do 125 ccm, da mogu da sednem na njega i neka iza mene , tako dakle Shta mi predlazete , i naravno do nekih 4000 Jevreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ogranicenje te zeza. Zbog visine mislim da bi ti najbolje legla neka endura kao sto je Yamaha TDR 125 ( nisam bas siguran za oznaku ). Svi putni motori su manji. Mozda da potrazis neki MZ ETZ 125 - dok ne napunis 18 godina. Ja imam MZ-a ETZ 150 , po velicini je isti kao i model od 125 ccm, a imam i Suzukija GS 400 , i gledajuci po visini MZ je vislji za 10 - 15 cm . Il mozda najbolje da zaredjas po gradu, i gde god vidis neki motor od 125 ccm - zamolis vlasnika da sednes na njega da vidis kako ti izgleda. Isto to mozes da uradis i u prodavnicama il kod trgovaca sto trguju polovnim motorima iz uvoza. Savet : Ako naletis na nesto sto ti se svidi - ne zaleci se da odmah kupis, vec se prvo raspitaj za taj model motora , jer sve fabrike imaju u principu dobre motore, al imaju i neuspele serije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan a sta je sa ovim motorom Cagiva - Raptor 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 2, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Mlad,krupan = nikako zujalica . Honda Varadero 125 je lepa i idealna za tebe i ribice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta ova , jel ovo novi model? ja sam video stari koji vise lici na one iz 2 svetskog rata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 2, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta ova , jel ovo novi model? ja sam video stari koji vise lici na one iz 2 svetskog rata Google je cudo sine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristih cude software tehnike i krecu mu se cene od Varadero XL 125 5350,00 EUR "Centar S" d.o.o. Honda - Varadero XL 125 Kategorija: Enduro / offroad Kubikaza: 125 cc Snaga: 11.2 KW Karakteristike: Tip motora: 4-taktni Hlađenje motora: Vodeno Rezervoar: 17.5 litara Prednja kočnica : Disk Zadnja kočnica: Disk Prednja guma: 100/90 x 18" Zadnja guma: 130/80 x 17" Dimenzije: Dužina: 2140 mm Širina: 830 mm Visina: 1255 mm Težina: 149 kg Cena: 6150 eura na moto berzi A kakav je keeway x-ray supermoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan hyosung gt125/gt125r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan koliko je veliko to, tj da mi nije malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je velik...Evo ovaj u sredini je hyousung, crveni Lifan a crna je Honda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan mislim ljudi procitali ste kolko kila imam i visinu? Koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan on ti je oko 17000evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Za te gabarite choper ili enduro, a ako oces R onda RS125 polovna 2007/2008 godiste PS. ako je ovaj hysong 1700e onda bolje da uzmes isti model od 650 ccm jer verovatno nije vise od 4k e. ;D edit: tek sad videh da nemas 18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Legao bi ti i Hyosung i onaj Lifan, ne bi izgledao puno nezgrapno, a i nemoj kupovati motor tako... Kad ti njega provozes i vidis kakav je osjecaj, zaboravices i kako izgledas i sve, ostacete samo TI i ON... kako ovo zvuci mocno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto je ribolovac postavio je model 08/09 i bas je skup. A ovo je model 01-07. Stvarno ne znam sta te ovde podseca na 2 svetski rat ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti njega provozes i vidis kakav je osjecaj, zaboravices i kako izgledas i sve, ostacete samo TI i ON... kako ovo zvuci mocno kolega pomorac pravo zbori!!!sledi ovaj savet i najbolje ces proci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @karaula Mali off, naravno da sam u pravu ;D Nego zasto pomorac??? Da nije zbog lokacije... Nije Kotor nego Kotor Varoš, Republika Srpska ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1935 Napisano April 4, 2009 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mali varadero je najbolja opcija. Svi drugi su nekako manji. RS 125 je premali. Ima i neki Derbi mulhacen, zanimljiv motoric. Razmisli i o opciji da se malo smanjis u svim dimenzijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto je ribolovac postavio je model 08/09 i bas je skup. A ovo je model 01-07. Stvarno ne znam sta te ovde podseca na 2 svetski rat ??? Ma ja sam vido neku matoru verziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Kad provozas ima da zaboravis kako ti stoji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan To sam u pocetku i hteo a kazu da je mali motor za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oko 175-180 meni je bio taman. Najbolje da odes da sednes na neki pa da sam vidis kako ti stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Nego zasto pomorac??? Da nije zbog lokacije... Nije Kotor nego Kotor Varoš, Republika Srpska ;D moja greska mislio sam da je Kotor,Crna Gora.......pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1935 Napisano April 4, 2009 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan drugar RS 125, novi, on ima sigurno 190cm samo sto ima manje od 90 kila. Deluje nekako zgrceno na njoj, i jos kad bi neka sela pozadi bilo bi previse. Inace ide bas, bas dobro. Jedino ga je malo muka sto non stop mora da se tera u obrtaje da bi isao kako valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan R motori su generalno radjeni za nize vozace koji mogu bez problema da se sakriju iza vizira,pogledajte samo GP vozace ,vecina su patuljci...tako da svako ko je preko 185 ce na svakom R motoru biti manje ili vise zgrcen..............ali mislim da je to nebitno za kada je prvi motor u pitanju!!! moj drugar ima oko 180 ja imam 190 i sednemo obojica na njegovu cagivu i idemo milina.....retke su ribe preko 190 tako da neces imati problema da vozis mladjane srednjoskolke....ako zelis R tip kupi ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...