Wolf46 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Prnjavor Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima... Zovem se Milan, zivim u Republici Srpskoj, u Prnjavoru (grad blizu Banjaluke) ako ste uopste culi za njega :-\ Imam 16 godina i vozim Peugeot Speedfight2, 100ccm, za sad samo skuter a kasnije nadam se nesto vece Veliki sam ljubitelj motora i to je jedan od razloga sto sam se registrovao na ovaj sajt Veoma mi se svidja ovaj sajt i mislim da je jako dobro da bikeri razmjenjuju svoja misljenja ;D Eto to bi bilo ovako ukratko o meni...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao imenjače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan Pa posto te je moj komsija pozdravio red bi bio i ja da ti pozelim dobrodoslicu Salim se naravno, mi smo se vec upoznali ;D Pozdravcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 2, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milance i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf46 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Prnjavor Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao imenjače. Hvala imenjace Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf46 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Prnjavor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milance i dobrodosao! Pozdrav i tebi,hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf46 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Prnjavor Prijavi odgovor kao problematičan Pa posto te je moj komsija pozdravio red bi bio i ja da ti pozelim dobrodoslicu Salim se naravno, mi smo se vec upoznali ;D Pozdravcic Hehe,hvala Tiksi.. Pozdravcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 2, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf46 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Prnjavor Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao ranije da je ovaj sajt ovako dobar davno bih se registrovao... Ljudi cita li iko od vas "Dva tocka" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf46 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Prnjavor Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Thanks Kobra Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao ranije da je ovaj sajt ovako dobar davno bih se registrovao... Ljudi cita li iko od vas "Dva tocka" ? To svi pomisle kad dodju Citam ja ponekad, ne svaki broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf46 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Prnjavor Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao ranije da je ovaj sajt ovako dobar davno bih se registrovao... Ljudi cita li iko od vas "Dva tocka" ? To svi pomisle kad dodju Citam ja ponekad, ne svaki broj Pa nadam se da cu i dalje imati takvo misljenje Novine su extra, ja citam skoro svaki broj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf46 0 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Prnjavor Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo je moja slicica...Izgleda da sam ja najmladji clan u ovoj porodici :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf46 0 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Prnjavor Prijavi odgovor kao problematičan - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 3, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf46 0 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Prnjavor Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega! Hvala kolega... Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...