DrAgisha 4 Napisano Octobar 17, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sedeli smo nesto i skontali da vise nema skupova ..pa doslo nam nekako degute... i ondaK pade predlog da pravimo suljpa na Uscetu pa kud puklo... E sad ko bi ga znao koliko bi ljudi doslo pa ja ,kao majstor za suljpa,pitam ovde zainteresovane dali bi dosli (mislim sigurno) negde u vreme rucka u subotu 21.10 na Usce i probali DrAgishin suljpa?! Ajde postujte pa da trazim odgovarajucu ambalazutj.bacim se u business... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 17, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam ideju! ne znam sta si i gde konkretno zamislio, i ne bih da miniram, ali baci pogled na vreme u subotu :cry: http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/beograd http://www.aladin.co.yu/vremenska_prognoza/index.php?id=YIXX0005&length=10 mada ko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Octobar 17, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice vremenske prognoze, uvek pratim ovaj sajt... http://strelac.weather.tehnicom.net/vreme/ Jedino sto ima samo za dva dana unapred, ali su podaci u 90% slucajeva tacni. Suljpa...mmmmm...samo stavi i majcinu dusicu, da ne bi bilo gasova posle klope. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 17, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ZA! (kao i uvek ) ...da ne bi bilo gasova posle klope. A shta fali,molicu lepo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 18, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo promeni avatar i eto meneee, ovako brate, nekako nisam gladan... :wink: Javi ako treba neki sastojak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 18, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan YOman A shta fali,molicu lepo? :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :bouncefire: :bouncefire: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 18, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba sredstva protiv gasova...ne moze se protiv celuloze, tj opne pasulja. Ja dolazim ako ne bude snega:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Octobar 18, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono..........kada japanci budu smislili klopu od koje ne kenjas i motor koji nema izduvne gasove onda ce valjda da smisle i aditiv za suljpa od kojih nema carobnih ali suptilnih nus proizvoda. U Kini je to pohvala jelu...ili tamo negde.Zato se valjda odomacilo kinez za vecpomenute nus gasove odnosno "ko to kaze da se mnogo prdi,to se samo peva iz debelog creva"-Bora Tema je vrlo inspirativna ali ,kako stvari stoje ,stvarno ce rokne kisa u subotu,pa da ne razradjujem......... Ako ne...mislim se,dali kotlic ili ranija brate.Mnogo ce zavisiti od vremena. i tako............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 18, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ Dragisha u Shvabiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2769 Napisano Octobar 18, 2006 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja nacuo bice lepo vreme za wikend tako da dolazim i ja ! U koje vreme da se navrati :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 18, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono..........kada japanci budu smislili klopu od koje ne kenjas i motor koji nema izduvne gasove onda ce valjda da smisle i aditiv za suljpa od kojih nema carobnih ali suptilnih nus proizvoda. Bravurozno...voilla! Ako ovo nisi prepisao od negde , imas pice od mene (ne isti dan kad jedemo suljpa) (i `lebac u subotu).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Octobar 18, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste stvarno zagrejani za takvo okupljanje i za kulinarstvo, mogli bismo da se provozamo do recimo Avale (skuterasi bi trebalo da mogu to da postignu), pa da se tamo priprema klopa... Prognoza za subotu je u fazonu 'oce bit' nece bit' kise, pa bismo mozda i mogli da se odvazimo. Ko ne moze motorom, neka dodje kolima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Octobar 18, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste stvarno zagrejani za takvo okupljanje i za kulinarstvo' date=' mogli bismo da se provozamo do recimo Avale (skuterasi bi trebalo da mogu to da postignu), pa da se tamo priprema klopa... Prognoza za subotu je u fazonu 'oce bit' nece bit' kise, pa bismo mozda i mogli da se odvazimo. Ko ne moze motorom, neka dodje kolima...[/quote'] Pa i to je ok ideja samo nema pice koje je kljucno za stimung...mi,mi,mi.... .... a to bas ne bih dovlacio.Ustvari ja sam za Avalu a ti za prvi put budi za Usce....lako cemo se dogovorimo za sledeci put.Mozemo bar suljpa da napravimo kad ne napravismo posao za BMW-a....secas se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Octobar 18, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan E onda vazi, neka bude Usce. Tebi pokazivah bembaru? Cool Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Octobar 18, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan za divno chudo ne radim ovu subotu, tako da moza i doJdem. Ali buduchi da se nalazim u vakumu izmedju L tablice i pechata u dozvoli nista nije za sigurno. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 18, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad bas pisem zalbu na resenje sudije za prekrsaje, s tim sto je ovaj momak cak imao potvrdu o polozenom ispitu. Rebnuli mu takoreci max kaznu..... nemo se zezash ako ne morash. Mada, pola BG nema dozvolu ,..pa odluci sam. Mi smo tu da ukazemo na sve cinjenice jedni drugima u vezi naseg "sporta" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste stvarno zagrejani za takvo okupljanje i za kulinarstvo' date=' mogli bismo da se provozamo do recimo Avale (skuterasi bi trebalo da mogu to da postignu)...[/quote'] Mozemo da postignemo, ali ne bas nekim brzinama, tako da ako se ide na Avalu, eto i crvenog Malagutija. P.S. Da li treba da se ponese ili kupi nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam. vec su mi pisali prijavu pre neko jutro! Zato se i lomim. A cekali su me bas na silasku s Brankovog mosta u 8.20 ujutro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 19, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad bas pisem zalbu na resenje sudije za prekrsaje' date=' s tim sto je ovaj momak cak imao potvrdu o polozenom ispitu. Rebnuli mu takoreci max kaznu.....[/quote'] Mene još èekaju :cry: dve prijave iz "mraènog perioda" pre A kategorije. Jel imaš predstavu kojoj cifri da se nadam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Octobar 19, 2006 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako je isto kao i za upravljanje neregistrovanim vozilom, onda 5.000,00-25.000,00... mnogo... a i mene ceka... i bas bih se provozao sa drustvom u subotu do BGa, ali jedna kazna j dovoljna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Octobar 19, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije kasno za prijavu (nesto slabo "forumasim" u zadnje vreme) I ja sam ZA! mislim za taj "suljpa"....posto odoste u OFF sa tim dozvolama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Octobar 19, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde da kazemo da ce pasulj biti gotov oko 15.00 h.To znaci kuvanje 4-5 sati unazad.Trebace drva (to mi bas smor da dovlacim) ne mnogo,doduse. ko dodje ranije neka ponese neko parce suvog mesa,rebra,kobaje...stagod za kuvanje...tako moze da ucestvuje. Ovo ostalo cu ja.moracu da nadjem vece kazance kako stvari stoje......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne moze, valjda, da fali drva pored Dunava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Octobar 19, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A gde tacno na Uscu se planira pasulj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Octobar 19, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da brate........nista od svega posto Rade Vojvodic nece da bude tu a bez njega tesko. Sve se odlaze,zao mi je...imao sam dobru volju ali to nije dovoljno. Hvala na podrsci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...