Bishke 263 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi posto se nema para za sve,a interesuju me motori i rado bih ucio o njima uz nekog,pa imam za vas pitanje... Da li nekom majstoru u beogradu treba segrt,pomocnik tako nesto? ta ideja mi pade napamet danas u skoli,imam nekog iskustva i rado bih to radio,nemora da bude neka kinta al da se radi..... Tako da ono voleo bih da vidim vase komentare i eventualne ponude....... kada rastete uz caleta koga bas ne zanimaju motori i nista vam ne finansira,morate sami da se potrudite.....nemojte misliti da mi je los cale,nego jednostavno nema tolikog ineresovanja kao ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hm ... uskoro ja otvaram servis... ali si daleko. jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6749 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, to je duh. Uspeces, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Na kojoj lokaciji ces da otvoris servis FULL...? odgovara mi beograd ili ceo ovaj potez ka mladenovcu jer sam ja na Avali..... Hvala misa-pei,potrudicu se...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sabac pijatelju... u okviru moje firme ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan u istoj sam situaciji kao i Bishke, caletove reci kad smo kupili motor: "Sine dok sam ja srca junacka ja na motor ne sedam" i stvarno je i bilo tako cale nevoli motore kad mu pomenem nesto sta sam nauco ili slicno kaze: :"Gledaj ti da skolu zavrsis, pusti motor". guram nekako ucim od drugih. imak FULL je meni blizi ja sam iz S Mitrovice, mada ne razmisljam o takvim poslovima mnogo sad maturiram pa gledam da idem na fax :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma svaki matorac.. isto zbori... To da bi vas odvratio, ipak VAS puno voli... a i brine da vam se nesto ne bi desilo.... Jedino je moj "mudonja" voli motore ... davno je pao sa njeg ... i sad ne bi seo ni za kakve pare ... ali ih voliiii ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih razlicitih..... :-) al ljudi da se ne odvajamo od moje teme.....Za Teme o matorcima treba otvoriti novu temu jer su oni ipak druga prica :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 1, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zovi neke majstore, pitaj da li im treba ispomoc, reci da bi volontirao neko vreme. Imas brojeve telefona na forumu. Ja sam isto rastao okruzen nerazumevanjem za moju ljubav prema masinama pa evo sad pod stare dane lomim ledja oko popravke sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 1, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma svaki matorac.. isto zbori... To da bi vas odvratio, ipak VAS puno voli... a i brine da vam se nesto ne bi desilo.... Jedino je moj "mudonja" voli motore ... davno je pao sa njeg ... i sad ne bi seo ni za kakve pare ... ali ih voliiii ;D burazeru pa ne pricas mi da ce ti trebati radnika neki dan?! mozemo ozbiljno pricati na ovu temu,pogotovo sto se tice servisa imam solidnog iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano April 1, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dodji ... pa cemo besediti .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bishke, prvo sredi skolsku godinu, pa onda gledaj da preko letnjeg raspusta obidjes nekoliko servisa po Beogradu u sezoni kada ima najvishe posla, od vrata do vrata licno, nista preko telefona. Steci ces neprocenjivo iskustvo....koje ce ti isplatiti desetostruko. Svaka cast momak na stavu, mnogi tvoji vrshnjaci bi se radije zaj@#%@*^% i cekali da im mama i tata kupe novi deo ili slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano April 1, 2009 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, ja imam preko 3 banke a baš nešto ovih dana razmišljam da oteram sve u p.m. i nađem nekog majstora koji bi me primo za šegrta. Odmorio bih se od stresa, naučio mnogo pametnih stvari, a pre svega uživao bih u onome što radim. Zato - samo navali napred, ne slušaj nikoga ko ti daje "razloge" da ne uradiš to što si naumio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa vama je jos super,kako je meni.Moji cale i keva ne da ne vole motore,i da ih ne zanimaju,nego ih mrze,kao i sve sto ima veze sa motorima! E sa tim je verujte tesko se boriti,al jubav prema ovome je jaca,i ne dam se. Inace i ja trazim neki posao.Radio sam stvarno svasta,dosta u auto servisu,proslog leta cak jedno vreme i sa keramicarima itd...Idem u masinsku skolu,i na praksu idem u jedan auto servis gde sam se stvarno pokazao super,i majstor me je zvao da radim tu,ali gazda bi da mu neko radi a da ne placa nista... Tesko je nama :D pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na komentarima.....Naravno da je moj prvi zadatak da sredim skolu,iako nisam najbolji u njoj.....ovu temu sam pokrenuo da bih video dal i ima nekih ponuda od forumasa i kakve komentare ostavljuju,naravno da bih pomogao i drugim kolegama koji traze neki poslic da bi naucili/zaradili nesto u ovoj teskoj krizi.....mogao bih ja da radim preko vikenda i to,ali glavno se spremam za jun i eventualno jul jer ipak mora malo da se i vozi .Moje najvece ineresovanje su enduro i cross motori,ali ne bezim i od brzinskih,kruzera i naravno skutera......bukvalno bih voleo da znam pomalo od svih....ali najvise od ovih prvih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 1, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pa vama je jos super,kako je meni.Moji cale i keva ne da ne vole motore,i da ih ne zanimaju,nego ih mrze,kao i sve sto ima veze sa motorima! E sa tim je verujte tesko se boriti,al jubav prema ovome je jaca,i ne dam se. pozz Jos kad bi culi da volis motor vise nego caleta i kevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa vama je jos super,kako je meni.Moji cale i keva ne da ne vole motore,i da ih ne zanimaju,nego ih mrze,kao i sve sto ima veze sa motorima! E sa tim je verujte tesko se boriti,al jubav prema ovome je jaca,i ne dam se. pozz Jos kad bi culi da volis motor vise nego caleta i kevu. Ma jok,razumem ja njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 2, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi dajte jos neke komentare......mozda nije najbolji naslov na temu u rubrici.....da cujemo i vase misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi dajte jos neke komentare......mozda nije najbolji naslov na temu u rubrici.....da cujemo i vase misljenje Zdravo razmisljas,zao mi je sto ne mogu da ti pomognem. Ipak,guraj skolu,to je najvaznije,a ako nadjes nesto radi na raspustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10038 Napisano April 3, 2009 Drug član, 4488 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi dajte jos neke komentare......mozda nije najbolji naslov na temu u rubrici.....da cujemo i vase misljenje pazi ja sam usao u radionicu kad sam imao 12 godina i nikada nisam izasao iz nje.Ali sam zavrsio skolu uredno i na vreme,pa sam sve svoje slobodno vreme kad nisam trenirao fudbal provodio u radionici.Kad sam se doselio u Zemun tu sam zavrsio zadnju godinu skole za auto mehanicara i prvi sam iz svog razreda dobio posao.Ni u kom trenutku nisam zeleo da odustanem od svoje namere da budem dobar mehanicar.Te davne 1997-98 bio sam najmladiu mehanicar u Beogradu koji je radio na Citroenima i koji se nije bojao da pokusa da popravi bilo koji kavar na Citroenu.Kad sam dolazio i kupovao delove u prodavnici su mi se smejali kako klinac pa radim na Citroenima,pa ti nemas pojma u sta se upustas to su mi govorili.Kad sam se odselio u Kanadu tu sam razvio ogromu ljubav prema motorima i od tad sam crna ovca u familiji.Dok sam skupljao pare za prvi motor ovde radio sam dva posla malo u firmi malo privatno i to kao mehanicar.Da bi mi se posle par godima u Kanadi pruzila prilika da radim za Moto Guzzi i Triumphovo prestavnisto,a sada i Aprilino.I evo vec zadnjih 8 godina sam na istom mestu i radim sto volim,a moji mi probili glavi kad sam menjao poslao.Sta ce ti motori pa tu nema para itd....I tada sam bio jedan od majmladjih majstora u Vankuveru ali nisam se dao i terao samo po svom...........ALI UVEK KAD MI ZAPNE I NISAMSIGURAN (I U OTADZBINI I OVDE)PITAM STARIJEG MAJSTORA ZA MISLJENJE.Jer nije sramota neznati nego je sramota nepitati,pa zeznuti......... Zelim ti mnogo srece i ako zapne javi se jer ja znam licno par majstora u Beogradu koji bi mozda mogli da ti izadju u susret...(nemogu nista obecati ali mozemo da pitamo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 4, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan stvarno impresivna prica.....evo jedan primer vezan za za tu kupovinu delova....posto nemam srece bas sa motorima jer mi se uvek kvare ili tako nesto uvek sam rasklapao masinu...posto uvek radim punu generalnu na motoru uvek idem u istu prodavnicu lezajeva,gde me uvek ceka ista prodavacica sa kezom od uva do uva i stalnim pitanjem....a jel ti sam popravljas motor?tako mlad a vec si kao postao majstor? kao da me namerno zeza..... pokazacu joj ja... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio ova 4 dana u jednom auto servisu.Zadovoljan sam stvarno,placen sam odlicno i imam zagarantovan posao kad god da dodjem. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan znaci dobro se placa...? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...