black rain 1 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi prijatelju..sta da ti kazem osim da sam su zivotu svasta lepog doziveo,a jedno od najlepsih je bio momenat kada sam sa curom kao klinac na HONDI CB 250 RS silazio sa trajekta na HVAR......JAO JAO JAO...nemogu ti opisati to zadovoljstvo..Rampa sa trajekta se nije ni spustila a moj motocikl je bio upaljen i njegov tocak je dodirnuo kopno pre nego sto se rampa i spustila.... Uhuhuh dobra vam je ona tvrdjava........VAUUUUUUU........ja isto vozim enduro a idem u Umag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Frane, i dobro dosao na forum. Ja sam rodjen i odrastao u Splitu. Ako sve bude OK sledece leto planirao sam motorom do Splita, a ni Hvar mi ne gine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan POZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...