Serbia MC 3 Napisano Mart 28, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan 18.04.2009. godine,subota; Klub TATTOO na otvorenim bazenima; Pocetak tacno u podne; ROCK D.J.'S,promocija LAV piva i JEGERA sa koktel majstorom i promoterkama; Promotivno prikazivanje AIR BRUSH sistema koji je radjen na SUZUKIU TL 1000R K2 by ASTRAL TATTOO STUDIO; Promocija Moto Centra Gajic koji ce sa extra cenama ponuditi sirok asortiman opreme za motore i motoriste; Mali defile sa prolaznim upoznavanjem znamenitosti koje kakaterisu grad Krusevac i poklon brosura u izdanju MK VITEZ; Vredne nagrade i pokloni za sve goste!!! DOBRO NAM DOSLI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 29, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan 18.04.2008 godine,subota; Klub TATTOO na otvorenim bazenima; Pocetak tacno u podne; ROCK D.J.'S,promocija LAV piva i JEGERA sa koktel majstorom i promoterkama; Promotivno prikazivanje AIR BRUSH sistema koji je radjen na SUZUKIU TL 1000R K2 by ASTRAL TATTOO STUDIO; Promocija Moto Centra Gajic koji ce sa extra cenama ponuditi sirok asortiman opreme za motore i motoriste; Mali defile sa prolaznim upoznavanjem znamenitosti koje kakaterisu grad Krusevac i poklon brosura u izdanju MK VITEZ; Vredne nagrade i pokloni za sve goste!!! DOBRO NAM DOSLI!!! Marko , ljudi voze motore , a ne vremeplove ... ;D ;D ;D zato ispravi datum , jer tesko da ce neko uspeti da dodje na zurku koja se odrzava 2008. ... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan 18.04.2008 godine,subota; Marko , ljudi voze motore , a ne vremeplove ... ;D ;D ;D zato ispravi datum , jer tesko da ce neko uspeti da dodje na zurku koja se odrzava 2008. ... :D HIHIHIHIHIHHHIH HEHEHEHEHEHEHEHEHE :D :D HHAHAHAHAHAA ;D Mozda dodjem, mozda dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan ispravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 30, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Mozda dodjem, mozda dodjem Nema mozda , nego okupljaj staru ekipu sa one voznje od jesenas ... i pravac Krusevac ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Potrudicu se da dodjem, bio sam u nekoliko navrata, ali je klub bio zatvoren, vidim da se renovira. Videcu da iscimam jos neke ortake pa da pravimo zabavu. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme dozvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da dodjem do vas ali vidim da će kiša :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 14, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da dodjem do vas ali vidim da će kiša :-[ Pa ponesi kišobran ! ;D Ajd ne zajebavaj , nego pali Stroma i dolazi , kakva bre kiša ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da dodjem do vas ali vidim da će kiša :-[ Pa ponesi kišobran ! ;D Ajd ne zajebavaj , nego pali Stroma i dolazi , kakva bre kiša ... Ufff...evo kupih kisno odelo zbog vas ;D Tako da mi se 'ebe za kishu i dolazim ;D Ali nisam ni registrovan-kuku meni ;D Zvacu te da me sacekas negde pa da odemo do tog mesta gde je zuraja...Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 15, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ... Zvacu te da me sacekas negde pa da odemo do tog mesta gde je zuraja...Pozdrav!! Pa naravno ... ti imaš moj broj , ali ovo važi za sve koji dolaze na žurku , možete me zvati na 063 689 375 - Mitri ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Po ovima,ipak nece u kisa: http://weather.yahoo.com/Krusevac-Serbia-and-Montenegro/YIXX0025/forecast.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 18, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna slicica sa danasnje zurke : Kako vam se svidja moja nova makina (kad bi se zezali ;D ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 18, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo majko motor je ruzan za 2 medalje ( i zlato i srebro) al je zato doooooooooobarrrrrrr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor.Imao goste.Nisam mogao da dodjem.dajte jos neku sliku.Mitri,nisi izdrazao a da ne zajases v-max-a? ;D To je onaj sa sajma u BG.Extra je.Jako mocno deluje.A i vuche. 200 konja nije za zezanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor.Imao goste.Nisam mogao da dodjem.dajte jos neku sliku.Mitri,nisi izdrazao a da ne zajases v-max-a? ;D To je onaj sa sajma u BG.Extra je.Jako mocno deluje.A i vuche. 200 konja nije za zezanje. Pozdrav Dragancetu, Dark polako postaje virtualni biker.Uclanicemo ga u klub..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 19, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor.Imao goste.Nisam mogao da dodjem.dajte jos neku sliku.Mitri,nisi izdrazao a da ne zajases v-max-a? ;D To je onaj sa sajma u BG.Extra je.Jako mocno deluje.A i vuche. 200 konja nije za zezanje. Pozdrav Dragancetu, Dark polako postaje virtualni biker.Uclanicemo ga u klub..... Rodjo,bega' 'be! Ja barem jashem.Na kraju cu da ti ja kupim neki bajk pa da razbijamo vetar Kog Dragancheta pozdravljas? ??? Mitri,jel vi imate moto skup ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalio bi se ekipi VITEZ-a, na gotoprimstvu i druzenju. Pozdrav od Kingsa Kraljevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...