Mario Marko 479 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kakav je put? Ovo se odnosi na kvalitet asfalta,ima dosta krivina,ili nema?... Kakva je priroda? Palim sutra do Ovcar banje pa bih se mozda vratio u BG preko Pozege i Valjeva,a kako nikad nisam vozio taj deo puta treba mi savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 28, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Put Pozega-Valjevo sto se tice asfalta je odlican , tu i tamo sa ponekom rupom ali nista strasno . Problem je samo velika kolicina rizle na putu sto stvarno mnogo umanjuje dozivljaj . Uglavnom su sve krivine i prelepo za voznju , priroda takodje . Imas opciju da vozis preko Kosjerica , ima malo vise brzih krivina ili preko Jezevice i Divcibara , dosta vozne ali sporije krivine . Pisem ti stanje puta od pre dve nedelje i ne verujem da je danas nesto bolje . Sretan put i otvori dobro oci na krivinama zbog rizle . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno cepaj, pogotovo put preko Divcibara-TometinoPolje-Pozega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Bili,videli,pa da napisem svoje utiske,mozda ce nekome koristiti. Deo puta od Pozege do Kosjeric-a je odlican. Lepe krivine,dobar asfalt a rizle na putu nema nimalo. Nauzivah se vozeci ovaj deo. Ali je zato put Kosjeric - Valjevo po meni jako los! Prepun je rupa,rizle koliko hoces i na svakoj krivini potok vode od snega koji se otapa. Priroda da je lepa,jeste! Mozda bi onima koji voze enduro bilo lakse ali mi smo veci deo ovog puta vozili 40-50. Jedino par kilometara pred Valjevo,krece opet nov asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Moj kraj pa odlicno poznajem taj put ali ti je Mikulanac vec lepo opisao stanje pa nema sta da se doda!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 1, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moj kraj pa odlicno poznajem taj put ali ti je Mikulanac vec lepo opisao stanje pa nema sta da se doda!!!! Pa ako ga vec poznajes, mogao bi malo da zastanes da se osvezis. Javi se ako si u prolazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Moj kraj pa odlicno poznajem taj put ali ti je Mikulanac vec lepo opisao stanje pa nema sta da se doda!!!! Pa ako ga vec poznajes, mogao bi malo da zastanes da se osvezis. Javi se ako si u prolazu. Dogovoreno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano April 2, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto niko nije pominjao kratere po putu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 2, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto niko nije pominjao kratere po putu! To je na jednoj deonici od par kilometara pre Valjeva, tu se svake godine posle zime pojavljuju krateri. Zato sam ti rekao da ides preko Divcibara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano April 2, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Me nema frke,meni je i pored toga rpijala putesestvija. Samo sam dopunio temu zbog drugih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...