Bivši forumaš 14980 Napisano April 20, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me da li na model iz 1991 moze lako da se namesti rep od movijeg duala...? Da samo odvrtanjem- zavrtanjem dva sharafa kojima se rep uchvrshchava. Inace posjedovao i vozio CBR 1000 F SC24 1991.god. cetiri sezonei. Sve u predjasnjim postovima receno je tacno.Prodao sam je samo zbog njene gabaritnosti i "neupotrebljivosti" po bijeljinskim uskim i veoma losim ulicama.Bukvalno sam motocikl koristio samo za putovanja. Tu je svoj na svome izuzetno udoban i brz motocikl. Toliko da ne davim vise. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me da li na model iz 1991 moze lako da se namesti rep od movijeg duala...? Da samo odvrtanjem- zavrtanjem dva sharafa kojima se rep uchvrshchava. Inace posjedovao i vozio CBR 1000 F SC24 1991.god. cetiri sezonei. Sve u predjasnjim postovima receno je tacno.Prodao sam je samo zbog njene gabaritnosti i "neupotrebljivosti" po bijeljinskim uskim i veoma losim ulicama.Bukvalno sam motocikl koristio samo za putovanja. Tu je svoj na svome izuzetno udoban i brz motocikl. Toliko da ne davim vise. ;D ;D ;D pa imam u planu ako sve ispadne kako treba da uzmem jednu i jedino mi je rep malo ruzan pa sam mislio da nabacim od novijeg tipa kao i mozda i komplet oklope ako naletim povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 20, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me da li na model iz 1991 moze lako da se namesti rep od movijeg duala...? Da samo odvrtanjem- zavrtanjem dva sharafa kojima se rep uchvrshchava. Inace posjedovao i vozio CBR 1000 F SC24 1991.god. cetiri sezonei. Sve u predjasnjim postovima receno je tacno.Prodao sam je samo zbog njene gabaritnosti i "neupotrebljivosti" po bijeljinskim uskim i veoma losim ulicama.Bukvalno sam motocikl koristio samo za putovanja. Tu je svoj na svome izuzetno udoban i brz motocikl. Toliko da ne davim vise. ;D ;D ;D pa imam u planu ako sve ispadne kako treba da uzmem jednu i jedino mi je rep malo ruzan pa sam mislio da nabacim od novijeg tipa kao i mozda i komplet oklope ako naletim povoljno Hmm, sto se tice komplet oklopa, to je bash KOMPLET, sve sa nosacima, plastikama i instrument tablom. :o Ja sam svojevremeno htio zamjeniti samo rep. Bila je jedna u Pancevu SC24 sa Dualkinim repom i super izgleda. Ali eto razisli smo se Ja i moja CBR prosle godine. :'( ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan e bas ovo....po meni mnogo bolje izgleda sa ovim repom....znaci ne treba nikakva ozbiljnija prepravka?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 20, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me da li na model iz 1991 moze lako da se namesti rep od movijeg duala...? Da samo odvrtanjem- zavrtanjem dva sharafa kojima se rep uchvrshchava. Gornja slika je nastala u Photoshopu kada sam ja namjeravao zamjeniti rep i prednji blatobran. Moja CBR 1000 F, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo0o 0 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam istu ovakvu belo-crveno-plavu,samo sto je moja 89,zna li neko gde mogu da nadjem plastike za nju?i uopste delove,cisto ako zatreba,mada sumnjam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_nis 0 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Honda cbr 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko mozda gde mogu da kupim neke delove za model 1988 godiste? konkretno me interesuje desni zmigavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 4, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji ili zadnji http://www.bitzforbikes.co.uk/Honda/CBR_1000_F/FK--FL_89_-_90/ http://www.ebay.ie/sch/i.html?_nkw=cbr+1000+f+indicator http://bikebreakers.ie/index.php?main_page=index&cPath=806_212 http://www.ebay.co.uk/sch/Motorcycle-Parts-Accessories-/14780/i.html?_stpos=&_fcid=229&gbr=1&_localstpos=&Part%2520Type=Lights%2520%2526%2520Indicators&_nkw=CBR+1000+F&_clu=2&_dmpt=UK_Motorcycle_Parts&Model%252F%2520Series=CBR&rt=nc http://www.ebay.de/sch/i.html?_sacat=See-All-Categories&_from=R40&_nkw=Honda%20Cbr1000f&_pppn=r1&_dmpt=Motorrad_Kraftradteile&Baugruppe=Beleuchtung%2520%2526%2520Blinker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 15, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem Od pre 2 nedelje sam vlasnik CBR1000F '99. Ako sam dobro shvatio, motor se vremenom nije menjao uopste osim oklopa, sire zadnje gume i DBS-a, koji poseduju noviji modeli ('96-'99)... Za sad predjoh samo 100km, osecao sam se kao da se vozim u nekom mercedesu a na trenutke sam imao osecaj da sam u mlaznom avionu :D Sl. nedelje menjam zadnju gumu, ulje, filter i antifriz i onda samooo gassssssss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 15, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Sl. nedelje menjam zadnju gumu, ulje, filter i antifriz i onda samooo gassssssss uf sto dobro izgleda...isti moj, samo s lancom Ne zaboravi promjeniti i freon...ko zna kad je mjenjan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 15, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad predjoh samo 100km, osecao sam se kao da se vozim u nekom mercedesu a na trenutke sam imao osecaj da sam u mlaznom avionu :D Smanji ribu Mujo, pobiću decu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 15, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan uf sto dobro izgleda...isti moj, samo s lancom Ne zaboravi promjeniti i freon...ko zna kad je mjenjan. Ma kakvi isti, ovo je honda - H O N D A Freon ne mora da se menja jos uvek, radi klima-ubija. Sto veci gas, ona bolje 'ladi Smanji ribu Mujo, pobiću decu Hahaha Pa jeste bre, k'o raketLu da vozis.... a i KONACNO imam kocnice na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Zapustila se tema... Na sve rečeno dodao bih: ko voli veće brzine a putuje sa tank torbom treba da razmisli o povišenom viziru na dužim putovanjima. Danas imamo tu mogućnost, pristupačnije je nego nekada... Slike: usputna pumpa, vezan lancOm u Amsterdamu, pozeraj u Lisabonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Novembar 26, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Zapustila se... ali popravicemo to Lepo joj je cucnuo ovaj vizir. Jel bese ivan to pravio ili si kupio gotov (rekao si mi, ali ne mogu da se setim). Jel bolje sa njim? Ja sam malko visi (190cm), pa mi vetar malo smeta, a nemam tank torbu... moracu da uradim nesto povodom toga... Jel imas probleme sa sedistem? Mene posle 150km u komadu pocnu 00 da bolje i zulja me u predelu prepona. Imam fabricko sediste. Ne znam da li je do velikih 00 ili mi jednostavno ne odgovara to fabricko Kolika ti je bila potrosnja na putu? Prosecna brzina? Jel trosila ulje? Koje ulje je u motoru? Jel pravio motor ikakve probleme? Daj malo nekih podataka za puta Ja sam moju konzervirao.. Sl. godine samo moram lanac u masini da promenim, a mozda i spaner.. nabacim jos 2 kofera - bocna i to je to... Ako bude parica, planiram do Spanije sa devojkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces u Spaniji kad ces ostati bez jaja? Poseti Bobana i neka ti napravi sediste da sacuvas 00. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U pogledu tehničkih detalja nemam šta da dodam, sve je napisano. Vizir jeste radio Ivan ali sam opčinjen lepotom na Alpima pao i sjebao ga pa sam lepio i budžio samo da izdrži do kuće (slika). U Štutgartu sam upoznao momke koji voze samo ove Honde i svi su uradili produžene vizire. Uradili su kod istog čoveka koji tamo pravi vizire i po njima to je to, tako treba, tako se radi... Hteo sam da uradim isti kao njihov ali je Ivan bio protiv jer "može još bolje". I zaista je uradio bolje, nadmašio je kolegu Švabu. Fotografiju nemam jer je motor kod Bokilica na zimovanju pa kad odeš do njega pogledaj. Jaja me ne bole, možda zato što sam delimično naslonjen na tank torbu. Ili nisam dovoljno kurat, i to je moguće... Uz vizir i sa tank torbom možeš lepo da se zavališ na +140 pa telo nigde nije opterećeno. Usput, tokom vožnje ugrubo sam računao da između sipanja imam 200km ali sam tankovao na 170km ako prolazim kroz neke bestragije, plašio sam se da li ću imati pumpu baš na tih mojih idealnih 200. To kažem da znaš da ćeš imati prilike da staješ i po potrebi odmaraš ali ako voziš brzo onda će te to stajanje nervirati, sipaćeš bez silaženja. Španija je lepa ali duva. Duva svuda i stalno, na nekim delovima nisam mogao preko 80-100, udara u naletima pa stane, pa opet i opet... Uz Sredozemlje duva manje a i lepše je pa ako nemaš neka posla na severu onda biraj gde je bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 26, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Vujo jesi napisao putopis sa tvog putovanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Novembar 26, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo jesi napisao putopis sa tvog putovanja? ^ Isto pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 1, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 1, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, imam samo jedan putopis na Forumu ali nije sa ovim motorom. Trenutno ovo je jedan od poznatijih klipova, uvek ga pretraživači izbacuju pri vrhu a meni se najviše dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 3, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Uopste ne planiras da pises putopis ili planiras, pa jos nije gotov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga ja sam krenuo obrnutim putem ali nije prva stvar koju radim naopako. Prva voznja sa f-kom mi je bila avalskim putem sa uskim ostrim krivinama preko Ralje do Arandjelovca a drugi Avala do vrha jos uzim puticem sa krivinama i do 180 stepeni.... Kad sam posle toga izasao na autoput imao sam utisak da vozim 4 tocka. Nisam imao prilike da uporedim ciklistiku Hitmanove cbrke (prvi model) sa mojim `94 zapravo `92 samo preradjenim plastikama, ali je mje iskustvo identicno svim prethodnim. Ovo narocito imajuci u vidu da su promene bile relativno kozmetickog karaktera. Kada su mi ga doterali, nas cetvorica smo ga istovarivali iz kombija na jedvite jade tako da mi je odmah bilo jasn sa kojom tezinom imam posla. Medjutim, vec nakon kretanja, motor se pokazuje kao neverovatno stabilna masina na 2 tocka. Potrosnja mog primerka doduse ne ide ispod 9,10,11 L ali mislim da su mi karburatori nesinhronizovani i jaca mesavina pa cemo videti sta Bokilic kaze kad se vidimo. Uzeo sam ga prosle godine i jedini ozbiljan problem koji treba da resim je spaner koji verovatno nikada nije menjan a na satu ima 80K. Ide kao lud, lepo razvija snagu, linearno, a posle 6000 obrtaja se pretvara u torpedo! Inace me odusevljava rezim voznje o kome je Hitman pisao, na niskim obrtajima moguce je promeniti svih 6 brzina u gradskoj voznji oko 60km\h a da mu to nimalo ne smeta. Na ostrim avalskim zavojima upravljanje nije naivno, volan je tezak, ruke se napinju i definitivno nije predvidjen za tako nesto, imajuci u vidu i tezinu motora i rastojanje izmedju tockova koje je poprilicno. Nazad imam nesto siru i nizu 180/55 tako da verujem da sa fabrickom 170/60 nesto lakse okrece. Motor je ozbiljna sprava, teska i pomalo pitoma azdaja i drago mi je sto nisam video da ga batice rabe....ima neki svoj duh i feeling, prosto mi je drasticno razlicit od svega sto sam vozio do sada...narocito od tomos automatika Motor je jedna prava sportska krstarica. Mislim da cu u jednom trenutku heblove zameniti kormanom jerbo je polozaj iako rasterecujuci za kicmu ipak takav da se ruke i sake napinju. Inace, sto se udobnosti tice, tesko da sam seo na udobnije sediste a zena se ne zali:) I na kraju, ako neko ima nacrt ili primerak nosaca za Wing rack II koji imam sa koferom, nek salje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosh86 6 Napisano Decembar 20, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da uporedi ovaj motor i cbr 1100xx ? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 14, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Da zazivimo temu Imam ovu krmacu, 1993 (zadnji model-F3) i to mi je treca krmaca. Prve dve su bile Hurricane. Zadnju sam uzeo za jeftine pare jer nije bila kako valja i potrosio brdo para, sto sto se moralo, sto za cef. Uporedba za XX je ocekivana jer je XX sledeca generacija od F. Ali, veliko ALI, XX je mnogo mnogo meksi od F-a. Tako da, onaj sportski deo mora da se vozi sa malo vise paznje. Inace XX je dosledan naslednik F-a. Cak i dan danas nema slicnih modela koje nude ovo sto ovi modeli nude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanjus 2 Napisano Jul 16, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog leteceg frizidera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...