Mrme 0 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se unervozim kad procitam ovako nesto.Pa prosto neverovatno da neko ima hrabrosti da ukrade motor u sred bela dana,ispred Spensa.Ako vidim neki slicnan motor ovde kod mene javicu i nadam se da ce se pronaci vec nekako.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Popizdeh u sekundi. Iskreno, kontam da je taj motor negde dalje odvezen. Glupo je da ga vozaju po Ns-u, ali takodje mislim da ce se pojaviti u ''strancima''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 3, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom meni je to za kadeta suzu i narandzastu prikolicu i reko jedan drugar taxista inace biker da je video motor na prikolici al da je u prvi momenat pomislio da je neko sa njega pao posto su ga tako i nosili na boku al on nije pridavao znacaju tome tako da nije obratio paznju na pojedinosti sem da je prikolica te boje i da je upitanju starija kadet suza ... E bas je neki " Jak biker " kad mu nije bilo nista sumnjivo . Nikad nisam video da neko vozi motor sa oklopom tako na boku u prikolici ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bki 0 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: BG - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan E bas je neki " Jak biker " kad mu nije bilo nista sumnjivo . Nikad nisam video da neko vozi motor sa oklopom tako na boku u prikolici ! Ja jesam. Kad nemaju prikolicu za bajk, voze ga na boku u obicnoj. Inace, video sam pre neki dan pauka kako vuce juga floridu, a na prikolici na boku motor ??? Da li je moguce da su poceli da dizu i motore ako su "nepropisno" parkirani!!! Sto se teme tice, podrska autoru i od mene. Ako nesto kojim slucajem vidim, javljam odmah! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Cimni ovaj broj, vidi sta se prodaje, nikad se ne zna, ponekad je najjednostavnije resenje, pravo resenje. Ovaj broj je preuzet sa Novosti Oglasa. HONDA CBR954RR '02., vlasnik, 3.600 €, neocarinjen. NS. 064/072-7832 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 4, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Banda pokvarena. Ja na zelim da se preselim u novi stan zato sto tamo nemam garazu i pouzdano mesto de bi drzao motocikl. Jednom su mi vec ukrali HONDU i prosto vise nemogu sebi dozvoliti da ponovo dozivim takav SHOK. Ali ispred spensa neverovatna drskost. Ja sam moju HONDU pronasao i nadam se da ces i ti svoju. Pa nemoze to tako .Dosta je KRADJE...NACI CEMO IH SIGURNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papreni 3 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Cimni ovaj broj, vidi sta se prodaje, nikad se ne zna, ponekad je najjednostavnije resenje, pravo resenje. Ovaj broj je preuzet sa Novosti Oglasa. HONDA CBR954RR '02., vlasnik, 3.600 €, neocarinjen. NS. 064/072-7832 probacemo da ga okrenemo hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Cimni ovaj broj, vidi sta se prodaje, nikad se ne zna, ponekad je najjednostavnije resenje, pravo resenje. Ovaj broj je preuzet sa Novosti Oglasa. HONDA CBR954RR '02., vlasnik, 3.600 €, neocarinjen. NS. 064/072-7832 probacemo da ga okrenemo hvala u svakom slucaju Tu smo da se pomazemo, praticu novine, mozda i izleti negde kao stranac. Srecno sa potragom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 7, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam malopre video.. mozda gresim dusu al u glavi mi ostalo 954 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33817.msg0;topicseen#new POMOC « poslato: danas u 12:30 » Odgovori sa citatomCitat NEZNAM ZASTO MI JE TEMA SKLONJENA ALI PONAVLJAM ,MOJ DOBAR PRIJATELJ JE KUPIO HONDU 954 2002 god.STRANCA SA PROLUPALIM AGREGATOM ZA TRI GLAVE JE NASAO AGREGAT SA 3000 km. ISTO GODISTE ALI OD DIVLJAKA KOI JE RASTUREN U DELOVE DALI TAKVA KOMBINACIA MOZE DA SE REGULARNO CARINI ZNACI RAM REGULARAN SA PAPIRIMA A AGREGAT SA NEREGULARNOG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papreni 3 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam malopre video.. mozda gresim dusu al u glavi mi ostalo 954 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33817.msg0;topicseen#new POMOC « poslato: danas u 12:30 » Odgovori sa citatomCitat NEZNAM ZASTO MI JE TEMA SKLONJENA ALI PONAVLJAM ,MOJ DOBAR PRIJATELJ JE KUPIO HONDU 954 2002 god.STRANCA SA PROLUPALIM AGREGATOM ZA TRI GLAVE JE NASAO AGREGAT SA 3000 km. ISTO GODISTE ALI OD DIVLJAKA KOI JE RASTUREN U DELOVE DALI TAKVA KOMBINACIA MOZE DA SE REGULARNO CARINI ZNACI RAM REGULARAN SA PAPIRIMA A AGREGAT SA NEREGULARNOG? molim admina da mi se javi i da mi objasni yasto ne mogu da vidim taj link sto je postavljen ... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan IMa li nekih novosti? Po pitanju CBR i po pitanju one teme sto je "nestala"...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 10, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ?? ja sam probao da je nadjem u svojim komentarima posto sam postovao nesto tamo al ne mogu da nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan tema je brisana dva puta jer je pominjao NEREGULARNOG bar mislim drumsa lisica je isto mislio video sam njegov post u istom smislu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pa posalji PP clanu MilanVFR i objasni mu kako stvari stoje i pitaj ga za taj neregularni agregat odakle, sta, kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papreni 3 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Drugari bikeri... imam jednu lepu vest za vas ...Veceras smo nasli Hondu! veceras smo drugar i ja dobili informaciju gde se motor nalazi tj. gde je stekovan , zvali smo miliciju da dodje i da nam pomogne tj pozovu momka cija je garaza medjutim oni su sve to uradili al on je tvrdio da on ne vozi motore niti ih je ikad vozio i da je ta garaza od njegovog ujaka koji nije tu trenutno a inace (kao bajagi)ujak nema ni mobilni mada vozi golfa 5 sto milicija naravno nije poverovala..posto je nas zakon takav kakav je milicija nije smela da obije tu garazu na koju smo sumnjali jer nemaju nalog od istraznog sudije itd itd nego su nam rekli da bi oni cekali dan i noc ispred zgrade da su na nasem mestu posto smo sigurni da je motor tu i da vidimo da li ce neko motor isterati ili odneti... mi smo to i uradili ali nam djavo nije dao mira tako da smo uspeli da razvalimo malo resetke od ventilacije na garazi.. Posto nismo poneli nikakvu bater lampu ,probali smo sa blicom od mobilnog tel da osvetlimo unuta al se nije nista videlo . Drugar cija je honda i jos jedan drugar MARE kojem su nedavno ukrali Kawasaki ZXR 750 H , su gledali na zgradu iz obliznjeg parkica kad je u dvoriste zgrade usao crveni golf 5 , posle 15 tak minuta doneo sam one upaljace sa diodicama posto sam jedino to uspeo da kupim i krenuli smo u dvoriste zgrade da provirimo u garazu medjutim ugledali smo motor ispred susedne garaze ,a golf je bio parkiran ispred garaze na koju smo sumljali.... odma smo zvali miliciju da dodju da provere brojeve motora i rama i da utvrde da je to taj motor... posto uvidjajna ekipa nije odma htela da izadje da uzmu otiske sa motora policajci su ponovo insistirali i na kraju su ipak dosli..uzeli su pet-sest otisaka sa motora tako da sad cekamo da vidimo sta ce dalje biti. Drugar je upalio motor i otero ga u svoju garazu, a mi smo svi posle otisli da to malo i zalijemo... JOS JEDNOM VAM SE SVIMA ZAHVALJUJEM NA SVIM INFORMACIJAMA I NA VELIKOJ PODRSCI I NADAM SE DA CE SE NACI I OSTALI MOTORI KOJI SU UKRADENI ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, drago mi je da je motor nađen. Bolji uskršnji pokljon niste mogli dobiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Gleda ovaj odgore sve, a momka koji drzi garazu pa malo kroz sake i njega i ujaka, ko zna koliko su ljudi unesrecili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vest za Uskrs ... Drago mi je da ste nasli motor... Pozz Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno mi je drago sto se sve lepo zavrsilo.Najbitnije je da ste nasli motor.Mada me nervira sto izgleda niko nece snositi odgovornost za to nedelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan e, pa bas si me obradovao. Superrrr. Na Uskrs. Bravoooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 581 Napisano April 19, 2009 Drug član, 1718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Happyend koji smo svi prizeljkivali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lepa vest za Uskrs :-). Bas mi je drago da ste ga pronasli :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad lepo svi kojima je motor ukraden u Novom sadu lepo po te momke, malo ubedjivanje i vracanje para ili motora, jer je verujem to jedna povezana ekipa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano April 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidi bande lopovske, kad su saznali da su otkriveni, parkiraju motor ispred tuđe garaže? Hvala Bogu i današnjem prazniku kad se sve dobro završilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 19, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan super kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...