Jump to content

Moto Zajednica

Udes na Novom Beogradu. 26.03.2009.

Recommended Posts

• U prolazu, 45 postova

Dok sam cekao drugaricu na stanici 65 na uglu ulice Spanskih Boraca i Bulevara Mihaila Pupina. Jedan vozac neke kurirske sluzbe je probao na raskrsnici da ode levo. Da iz Bulevara Mihaila Pupina skrene u ulicu Spanskih Boraca. Nije stao da propusti auto koji mu je dolazio sa desna i zena u cini mi se Audi-u ili nekom drugom malo starijem nemackom automobilu ga je udarila u prednji tocak. Bacila ga je mozda metar u vazduh.

Motociklistu smo sklonili sa ulice i seli ga na trotoar policija je brzo dosla da izvrsi uvidjaj i cini mi se koliko sam mogao da primetim da je motociklista i zeni koja ga je udarila priznao da je on kriv jer nije sacekao.

Sreca u nesreci je da izgleda niko nije ozbiljnije povredjen, ali to vec ne znam jer mi je drugarica stigla u medjuvremenu pa smo otisli da se ona ne bi potresala. Ono sto je meni da se tako "izrazim" drago je sto sam prisustvovao ovako necem jer me je to malo otreznilo. Dok covek ne vidi licno ovako nesto nema u glavi pravu pretstavu koliko je saobracaj opasn ako svi ne vode racuna. Motociklista je trebao da ste i propusti auto, zena u kolima je trebala da uspori pri ulasku u raskrsnicu, ali eto oboje nisu obratili dovoljno paznje. Ako nista drugo nadam se da cu posle ovoga barem ja pazljivije voziti.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1359 postova

mora se posvetiti dodatna paznje motoristia i opet moraju motoristi posvetiti dodatnu paznju kolima jer  otopljava vreme i sve je vise motora na ulici a dosta sofera nije naviknuto posle zimske pauze na to .

• U prolazu, 26 postova

Dok sam cekao drugaricu na stanici 65 na uglu ulice Spanskih Boraca i Bulevara Mihaila Pupina. Jedan vozac neke kurirske sluzbe je probao na raskrsnici da ode levo. Da iz Bulevara Mihaila Pupina skrene u ulicu Spanskih Boraca. Nije stao da propusti auto koji mu je dolazio sa desna i zena u cini mi se Audi-u ili nekom drugom malo starijem nemackom automobilu ga je udarila u prednji tocak. Bacila ga je mozda metar u vazduh.

Motociklistu smo sklonili sa ulice i seli ga na trotoar policija je brzo dosla da izvrsi uvidjaj i cini mi se koliko sam mogao da primetim da je motociklista i zeni koja ga je udarila priznao da je on kriv jer nije sacekao.

Sreca u nesreci je da izgleda niko nije ozbiljnije povredjen, ali to vec ne znam jer mi je drugarica stigla u medjuvremenu pa smo otisli da se ona ne bi potresala. Ono sto je meni da se tako "izrazim" drago je sto sam prisustvovao ovako necem jer me je to malo otreznilo. Dok covek ne vidi licno ovako nesto nema u glavi pravu pretstavu koliko je saobracaj opasn ako svi ne vode racuna. Motociklista je trebao da ste i propusti auto, zena u kolima je trebala da uspori pri ulasku u raskrsnicu, ali eto oboje nisu obratili dovoljno paznje. Ako nista drugo nadam se da cu posle ovoga barem ja pazljivije voziti.

Prosla nekoliko minuta nakon sudara. Motorciklista je radnik kurirske sluzbe, a cinjenica je da se na tim poslovima angazuju ljudi bez obzira na iskustvo u voznji. Nisam sigurna da ima nekog iskustva, no svejedno ljudi obratite paznju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja