HornY 57 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja se cuo sad sa RS-om...nas dvojca bi krenuli u subotu oko 09-10 za NS. Svi ste pozvani... Takodje ne bi bilo lose da NOVOSADJANI koji procitaju ovu temu pripreme neki docek...palacinke, piletina ;D ;D ;D Predlog puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel planirate neko zadrzavanje u ns i gde...mozda bi mi iz sapca dosli u ns pa zajedno nazad preko rume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem da zavrsim sve poslove onda idem i Ja. A gde se nalazimo oko 10? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan jel planirate neko zadrzavanje u ns i gde...mozda bi mi iz sapca dosli u ns pa zajedno nazad preko rume Verujem da cemo se zadrzavati da se nazderemo U NS smo ako sve bude kako treba do 11-12... Neku rutu smo vec isplanirali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gde biste bili u NS-u? Dosao bih ja pa cisto da znam... I ovako sam mislio malo da se provozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde biste bili u NS-u? Dosao bih ja pa cisto da znam... I ovako sam mislio malo da se provozam. pitao sam isto ali izgleda da beogradjani nisu za druzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Napisite odakle krecete i u koliko sati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas jos zainteresovanih... 4-5 motora (10) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Napisite odakle krecete i u koliko sati Krece se u 9.15 parking ispred Arene... Ne kreci tim hornetom odlepicu ;D ;D ;D Ima nas jos zainteresovanih... 4-5 motora (10) ;D Danas potvrdite ko ide da bi znali koga cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pisem na drugoj "univerzalnoj" temi, nisam ni znao da ova ima. Bice ovo lepa voznja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 27, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da se po planu vracate preko Iriga,Shejtan i ja planiramo do Jazka..pa se mozda i nadjemo ako cete svracati,ili negde usput ako uklopimo vremena.Bicemo u kontaktu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja razumeo horny-ja mislim da idemo preko Iriga, da se vracamo drugim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 27, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja razumeo horny-ja mislim da idemo preko Iriga, da se vracamo drugim putem. Ajd onda smo i nas dvojica kod Arene oko 9.15,pa cemo zajedno do venca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nice Nece biti tebi NICE Nosim gedore da ti skinem izduv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 27, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Nice Nece biti tebi NICE Nosim gedore da ti skinem izduv ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nice Nece biti tebi NICE Nosim gedore da ti skinem izduv Ne trebaju ti gedore... Samo mi zvekni samar sam cu skinem i prisrafim kod tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra planiram u NS do Rodića po sajlu za kvačilo, jerbo mi se ova izvukla. Opet... Očigledno mi ne valja nešto sa bužirom, pa ne mogu više da razmišljam o tome... Nego, autoput je dosadan do bola. Ja bi predložio (ako ćete da prifatite prijedlog) da se ide Beograd - Stara Pazova - Golubinci - Putinci - Ruma - Novi Sad. Put je ok, a može lijepo da se provoza i bez zavrtanja gasa po autoputu. Ako bi neko tom trasom za NS, a ne autoputem, možemo da se podijelimo u dve grupe (eustahije i krezumice), pa da se onda nađemo u NS svi zajedno. Povratak - kako kome odgovara... PS: Sorry za hijacking teme... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti tebi NICE Nosim gedore da ti skinem izduv Koji si ti genijalac!!! VRH! Umro sam od smeha! ...autoput je dosadan do bola. Ja bi predložio (ako ćete da prifatite prijedlog) da se ide Beograd - Stara Pazova - Golubinci - Putinci - Ruma - Novi Sad... Sto se tice rute...naravno da necemo auto putem, idemo da se provozamo..idemo tako kako si ti rekao...iz Rume u NS preko F.Gore...tamo je prelepo... Drago mi je da se svi vidimo u 9.15h Pozdrav Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se najkasnije u 09:15 kod Arene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti fax,kako me nervirate . Ocu i ja tamo gde je prelepo :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti fax,kako me nervirate . Ocu i ja tamo gde je prelepo :'( Jbs fax. Kreni i ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma propustio sam vec previse,ako sutra ne odem,mogu da se pozdravim sa predmetom. A i moram ujutru na bubanj potok,nikad ne znas sta moze da izleti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znate li lokaciju boravka u Novom Sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne vjerujem da je iko išta smislio. Vjerovatno ćemo da se zabacimo u neki kafić, pa gdje vidiš dvajs' motora - a ti upadni i viči "Imal' ko 'vaki Kawasaki!" ;D ;D ;D ;D ;D A mi ćemo bijelo da te gledamo... ;D ;D ;D ;D ;D PS: Predlažem onaj jedan sa lijeve strane sa baštom u Jevrejskoj... Uz fin kafić i dobre konobarice - piće i ostalo nije ni bitno... ;D ;D ;D Ne mogu sad nikako da se sjetim kako se zove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...