zeka rodzer 0 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da bi bilo lepo da na jednom mestu stoje sve radnje u kojima clanovi foruma imaju popuste , prvo da mi znamo gde mozemo da kupujemo jeftinije a drugo da ispostujemo ljude koji su nam izasli u susret i dali nam povoljnosti pri kupovini? Za pocetak sam uspeo da ugovorim 10% popusta u Extreme-u na sve proizvode: EXTREME BEOGRAD, ZEMUN 11080 BATAJNICKI PUT 3a 011/3160-467 063/7865-956 SVETLANA RAKIC WWW.XTREME.CO.RS. Nadam se da cu nagovoriti jos neke da nam daju povlastice!!! Namigivanje Namigivanje Namigivanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pohvalno,pohvalno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stalni popust za clanove BJB http://www.pegaz-moto.rs/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan VECTOR-Horgos, servis i salon SUZUKI motora 024/792633 063/507108 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27240.120 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 26, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to super SAXI, ali Nek se navedu uslovi po svakoj firmi-prodavnici: Popust 5%, 10%,15% itd. Dal je popust lineraran za sve artikle, ako nije navesti za koje. Vaze, ne vaze na akcijske popuste Uslovi za dobijanje popusta, clanska karta, osmeh, kezenje itd I za kraj ako izboksujes kod Radulovica popust od 10% imas veceru . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Mart 26, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Momci, cenim vas trud, ali vas niko nije ovlastio da za takve stvari pregovarate. Nismo valjda raspustena banda gde svako radi sta hoce, postoji odredjena hijerarhija na sajtu, a i van sajta. Molim da od sada svu komunikaciju sa radnjama obavljate iskljucivo neformalno i ne u ime nase moto zajednice. Ako namirisete da je neko zainteresovan za saradnju, molim da me kontaktirate i stvar ce se nastaviti na pravi i pravni nacin. Za nekoliko dana zapocinjemo formalno uclanjenje u Asocijaciju Motociklista Srbije i od tada ce svaki clan Asocijacije imati clansku kartu na osnovu koje ce u radnjama sa kojima smo (ili cemo tek) potpisali ugovor, dobiti benefite u vidu popusta ili neceg slicnog. Jedino na takav nacin mi mozemo da obezbedimo da ce svaki clan dobiti popust. Ovako, neformalno, niko ne moze da racuna da ce sigurno dobiti popust. Dok se ne objavi zvanican spisak radnji i ostalih firmi koje daju benefite clanovima, nema smisla da se tema nastavlja. Hvala na razumevanju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...