Jump to content

Moto Zajednica

Popusti za Bjbikers clanove

Recommended Posts

• U prolazu, 24 postova

Mislio sam da bi bilo lepo da na jednom mestu stoje sve radnje u kojima clanovi foruma imaju popuste , prvo da mi znamo gde mozemo da kupujemo jeftinije a drugo da ispostujemo ljude koji su nam izasli u susret i dali nam povoljnosti pri kupovini?

Za pocetak sam uspeo da ugovorim 10% popusta u Extreme-u na sve proizvode:

EXTREME

BEOGRAD, ZEMUN 11080

BATAJNICKI PUT 3a

011/3160-467

063/7865-956 SVETLANA RAKIC

WWW.XTREME.CO.RS.

Nadam se da cu nagovoriti jos neke da nam daju povlastice!!! Namigivanje Namigivanje Namigivanje

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Sve je to super SAXI, ali

Nek se navedu uslovi po svakoj firmi-prodavnici:

Popust 5%, 10%,15% itd. Dal je popust lineraran za sve artikle, ako nije navesti za koje.

Vaze, ne vaze na akcijske popuste

Uslovi za dobijanje popusta, clanska karta, osmeh, kezenje itd

I za kraj ako izboksujes kod Radulovica popust od 10% imas veceru  ;).

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Momci, cenim vas trud, ali vas niko nije ovlastio da za takve stvari pregovarate. Nismo valjda raspustena banda gde svako radi sta hoce, postoji odredjena hijerarhija na sajtu, a i van sajta.

Molim da od sada svu komunikaciju sa radnjama obavljate iskljucivo neformalno i ne u ime nase moto zajednice. Ako namirisete da je neko zainteresovan za saradnju, molim da me kontaktirate i stvar ce se nastaviti na pravi i pravni nacin.

Za nekoliko dana zapocinjemo formalno uclanjenje u Asocijaciju Motociklista Srbije i od tada ce svaki clan Asocijacije imati clansku kartu na osnovu koje ce u radnjama sa kojima smo (ili cemo tek) potpisali ugovor, dobiti benefite u vidu popusta ili neceg slicnog. Jedino na takav nacin mi mozemo da obezbedimo da ce svaki clan dobiti popust. Ovako, neformalno, niko ne moze da racuna da ce sigurno dobiti popust.

Dok se ne objavi zvanican spisak radnji i ostalih firmi koje daju benefite clanovima, nema smisla da se tema nastavlja.

Hvala na razumevanju!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja