XSR 62 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Postavljajte slike detalje,modove,informacije o motoru i sta vec sve ide. Ovo ''samo vlasnici'' znaci da postavite motor koji vozite, a da je ovog tipa i marke, nemora biti u saobracajnoj na vase ime znaci da ljudi ne pomisle da tu trpaju slike s neta i tako to... Podstakle su me teme o ostalim motorima, a godista sam stavio od 2006 do 2009 jer nismo mi neka velika i razvijena zemlja da imamo toliko razlicitih motora i u nekoj velikoj kolicini da bi svaki imao posebnu temu. Zasto sam izabrao bas ovaj motor/e? pa zato sto mozda uzmem slican i zato sto volim ovaj motor (750 najvise ). Znaci ja ne vozim nista trenutno, a vi ostali navalite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga pazario pre nekih nedelju dana,tako da za sad neces puno saznati od mene , al cim ga malo bolje upoznam imaces iskustva i od mene. Presao sam nekih 200 kilometara ovih par dana.Prilicno mi je udoban polozaj sedenja iako je r motor i osetim veliku razliku u tezini u odnosu na predhodni motor koji sam vozio Z750,Suza je laksa nekih 40-ak kg i stvarno je lepo upravljiv motor.Sto se tice zvuka,on je fantastican,iako imam fabricki izduv,Z750 pored njega se ne cuje uopste.Eto to su neki moji utisci,mada tek trebamo da se upoznamo.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Srecno s njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno s njim Hvala,pa i ti da nam se pridruzis ove godine.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se nekoj k9ki, elem, nisi stavio slike, aj o'ma ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se nekoj k9ki, elem, nisi stavio slike, aj o'ma ! ;D Ma verovao il ne imam samo jednu sliku,al evo ovih dana cu ga malo poslikati pa cu staviti.Stavio sam tu jednu jedinu cini mi se na temi o Z750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Da evo je mrmetova sestica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan E to je ta,samo jos malo da se prolepsa ovo vreme pa da je probamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda si trebao thread prosiriti na sve vlasnike gsxr-ova bez obzira na godiste i kubikazu,pa da kad neko nesto hoce da pita i sazna ima gde da se obrati.Samo predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motopuls.com/images/stories/TESTOVI/T085/085TM_Suz_GSXR600.pdf Evo jednog testa 600-ke K8 modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Mozda si trebao thread prosiriti na sve vlasnike gsxr-ova bez obzira na godiste i kubikazu,pa da kad neko nesto hoce da pita i sazna ima gde da se obrati.Samo predlog Ma neka otovre sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda si trebao thread prosiriti na sve vlasnike gsxr-ova bez obzira na godiste i kubikazu,pa da kad neko nesto hoce da pita i sazna ima gde da se obrati.Samo predlog Ma neka otovre sebi Tvoja tema,tvoja pravila ,samo sam predlozio,da nema stotine istih il slicnih tema po forumu,da na jednoj mozemo saznati sta nas zanima o pomenutom modelu motora,tj.gsxr-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je diskriminacija,samo vlasnici! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je diskriminacija,samo vlasnici! ;D ;D ;D hahah, rekao sam zasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja u hayabusi imam dva vasa motora! ;D ;D ;D A nemam pravo glasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja u hayabusi imam dva vasa motora! ;D ;D ;D A nemam pravo glasa! E bigaje sad, svi me napadose sto nije za sve gsx-r-ove :-X Naravno da imas pravo glasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja u hayabusi imam dva vasa motora! ;D ;D ;D A nemam pravo glasa! E bigaje sad, svi me napadose sto nije za sve gsx-r-ove :-X Naravno da imas pravo glasa Imas pravo glasa, al pitanje je ko ce te slusa! ;D Mrme, svaka cast onome ko je vozio ovu 600-ku sa slike, vidi kako su gume terane do balcaka! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga pazario pre nekih nedelju dana,tako da za sad neces puno saznati od mene , al cim ga malo bolje upoznam imaces iskustva i od mene. Presao sam nekih 200 kilometara ovih par dana.Prilicno mi je udoban polozaj sedenja iako je r motor i osetim veliku razliku u tezini u odnosu na predhodni motor koji sam vozio Z750,Suza je laksa nekih 40-ak kg i stvarno je lepo upravljiv motor.Sto se tice zvuka,on je fantastican,iako imam fabricki izduv,Z750 pored njega se ne cuje uopste.Eto to su neki moji utisci,mada tek trebamo da se upoznamo.Poz Odakle tebi podatak da je Z750 tezi od K7 750 40 kila PS: Jeste tezi za 40 kila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga pazario pre nekih nedelju dana,tako da za sad neces puno saznati od mene , al cim ga malo bolje upoznam imaces iskustva i od mene. Presao sam nekih 200 kilometara ovih par dana.Prilicno mi je udoban polozaj sedenja iako je r motor i osetim veliku razliku u tezini u odnosu na predhodni motor koji sam vozio Z750,Suza je laksa nekih 40-ak kg i stvarno je lepo upravljiv motor.Sto se tice zvuka,on je fantastican,iako imam fabricki izduv,Z750 pored njega se ne cuje uopste.Eto to su neki moji utisci,mada tek trebamo da se upoznamo.Poz Odakle tebi podatak da je Z750 tezi od K7 750 40 kila PS: Jeste tezi za 40 kila ;D Ne znam za 750-ku ja sam uzeo 600,a on je suv oko 161 kg,a Z750 preko 200 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan @Maki E ja nisam,mada mi nije dosao sa tim gumama,na njemu su sad bt014 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX-R 750 K8 - suv 165 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX-R 750 K7 - suv 165 kg. Znam nego sam bio ubedjen da Z750 nema vise od 180 kila, kad ono ima 203 kila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX-R 750 K7 - suv 165 kg. Znam nego sam bio ubedjen da Z750 nema vise od 180 kila, kad ono ima 203 kila Pa da,a model sa abs-om 207 kg,tezak motor u tri lepe,ne mozes ga pomeriti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan GSX-R600K6---------------114,5KS/83.9KW/pri 13450 ob/min 9(podaci sa mernog stola).Masa 161kg.Visina sedista 810mm.Rezervoar 16.5lit.Brzina nakon 1500metara sa polaskom iz mesta 240,4km/h(29.1sek). GSX-R750K6---------------137.6KS/101,4KW/pri 13300 obr/min(podaci sa mernog stola).Masa 161kg.Visina 810mm.Rezervoar 16.5lit.Brzina nakon 1500metara sa polaskom iz mesta 259.6km/h(27.4sek). GSX-R1000K6-------------- glupo je da izlazim iz teme. P.S.Nisam vlasnik 600 i 750 al ne izdrzah da ne napisem mozda ce nekom znaciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan GSX-R1000K6-------------- glupo je da izlazim iz teme. Daj vamo podatke !!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...