maxa 38 Napisano Octobar 13, 2006 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Od kako se temperatura spustila poslednjih nedelju-dve, svako jutro mi se noge smrznu na putu do posla. Uvek nosim jaknu, ali mi je glupo da idem u pantalonama, pa da se presvlaèim na poslu i to sve zbog par kilometara vožnje. Negde sam èuo za pantalone koje se nose preko ovih obiènih "pešaèkih" i nekako jednostavno navlaèe i skidaju. Još bolje mi deluje kombinezon u koji bih ušao potpuno obuèen, nešto kao oni automehanièarski, samo sa par protektora. Nisam uspeo na louis-u i hein gericke da pronaðem ništa interesantno. Ima li neko kakvu ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 13, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcyclegearreview.com/reviews.php?prodID=544 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 13, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan uhhhh... potpuno te razumem. jos se lecim od pre par dana, kada sam se vracao uvece. sad, znao sam da ce da bude smrz, pa se natronto u kancelariji, ali posto se sipci 15 min pesaka do parkinga, stigo sam znojav, seo na masinu, i filozofijom "nek agonija sto krace traje" pokosio rekord do kuce, a i sebi zdravlje. trebo sam se presvuci kod masine, al ajd sad... treba uzeti nesto da se brzo i lako navuce preko i isto tako lagano svuce. ja razmisljam da odradim termo pantalone sa po rajsferslusom duz oba spoljna sava. cap-cap. sad sumnjam da bi rajsferslus odigrao jaku ulogu pri padu, mislim da bi se otvorili, ali sto se tice drzanja dok zujis i brzog montiranja, tu su extra. Endurac, prati ovo pomno... nesto vako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 14, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan I ja vec dugo razmisljam o takvoj soluciji, cekam da prelomim pa da realizujem isto. Evo vam dva konkretna prijedloga. U oba slucaja su u pitanju textilne pantalone sa rajfeslusom koji se proteze cijelom duzinom. Nemaju protektore ali imaju prostor za ubacivanje istih na koljenima. IXS-ov model Maui - 105 eura - vodo i vjetro-nepropusne (mogu se kupiti u BSZCompany-u i kod Auto Grk-a, u BSZ-u ih imaju na lageru, gledao sam ih) Iz Louis-a mozete naruciti Outdoor-ove pantalone - 70-80 eura (manje velicine su 70e a vece 80e) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 14, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja problem resavam jednostavno - ne mrzi me da se kuci obucem u pantalone, jaknu i rukavice (kacigu podrazumevam) i pravac na posao, koji mi je udaljen svega 3-4km od kuce. U kancelariji imam odelo ili dva koje donesem kad dodjem kolima na posao (u proseku 50% dolazaka nedeljno mi je kolima a 50% motorom), i cim stignem lepo se presvucem za 5 minuta i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 16, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio kishno odijelo u ribarskoj radnji , ono gumeno dvodjelno i navucem pantalone , pod njih je toplo ubistvo i miran sam , cim dodjem na posao skinem u kofer mi zauzme jedno 1ml prostora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 16, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja svaki dan pre posla navlachim kombinezon preko garderobe i skidam ga kad stignem na posao... U pochetku mi je bilo cimanje, a sad je vetj stvar navike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 16, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan stvarno ste amateri Koma i ja smo nabavili po jedan ovaj! ima samo jedan problem, mnogo mi je vruce kada je vise od 10 stepeni, pa moram da raskopcavam jaknu i da dizem vizir ne bi li se o'ladio!!! Imam samo dve reci koje opisuju ovu napravu: DNEVNA SOBA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 38 Napisano Octobar 30, 2006 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ove "overpants" pantalone su suviše uske. OK su za farmerke, ali mi se èini da bi se pantalone poprilièno izgužvale. Varijanta sa presvlaèenjem je dobra, samo što sam malo preterao kod izbora pantalona. Kupio sam neke Germas Highway, u kojim sa oznojim dok stignem od motora do kancelarije, a i kreæem se kao robokap. @mina: O kojem modelu kombinezona se radi? @dane@: Ovo je prava stvar. Mislio sam da se pravi samo za skutere. Daj neki link. Kako se ovo uopšte zove? Ja ga zovem æebence. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 30, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stvarno ste amateri Koma i ja smo nabavili po jedan ovaj! ima samo jedan problem' date=' mnogo mi je vruce kada je vise od 10 stepeni, pa moram da raskopcavam jaknu i da dizem vizir ne bi li se o'ladio!!! Imam samo dve reci koje opisuju ovu napravu: DNEVNA SOBA!!! [img']http://cdn.bjbikers.com/images/imported/RQ/jbR1z_dnevnasobaqa7.jpg[/img] Druze jel dovoljno zalednelo da stavljamo ove nase zeceve,mozda da sacekamo jos malo a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 30, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan @mina: O kojem modelu kombinezona se radi? @dane@: Ovo je prava stvar. Mislio sam da se pravi samo za skutere. Daj neki link. Kako se ovo uopšte zove? Ja ga zovem æebence. Dajte ljudi link....otpadose mi noge...vidim da ima i za Stroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 30, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Firma se zove TUCANO URBANO. Dzaba link, mora neko da vam kupi u inosranstvu i donese... cena oko 70-80 evrica... Dzabeeeeeeeeee Koma moze i danas da se vozi samo bez jakne gore, eventualno neka lanena kosuljica, da fino produvava :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 30, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Firma se zove TUCANO URBANO. Dzaba link' date=' mora neko da vam kupi u inosranstvu i donese... cena oko 70-80 evrica... DzabeeeeeeeeeeKoma moze i danas da se vozi samo bez jakne gore, eventualno neka lanena kosuljica, da fino produvava :D [/quote'] uh,hvala ti druze,za malo da se pretoplim i da obucem duks...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 326 Napisano Octobar 31, 2006 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tucanourbano.it/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 31, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ha,ha...ovo je dobro , najbolja je strela ... sorry za off http://www.tucanourbano.it/eng/f_orecchie.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 23, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stvarno ste amateri Koma i ja smo nabavili po jedan ovaj! ima samo jedan problem' date=' mnogo mi je vruce kada je vise od 10 stepeni, pa moram da raskopcavam jaknu i da dizem vizir ne bi li se o'ladio!!! Imam samo dve reci koje opisuju ovu napravu: DNEVNA SOBA!!! [img']http://cdn.bjbikers.com/images/imported/IT/8GxRv_dnevnasobaqa7.jpg[/img] Ljudi moram samo da napisem da je ovo definitivno strasna stvar...sinoc sam stavio na motor jer je bilo hladno,normalno vozio u gradskim cipelama i farmerkama do kafane a kada sam krenuo iz nje kisa lije kao iz kabla...sednes opet lepo na motor,suvo sediste uvuces nogice i pun gas,toplo,suv si ,cipele gradske suve...definitivno vredi svaki dinar i preporucio bi svima koji nemaju auto i moraju da voze motor i zimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 38 Napisano Novembar 23, 2006 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi hvalite to æebence... Gde ja da ga kupim? Našao sam ga u Italiji za 66 eur, ali tip tvrdi da je poštarina do Srbije 100 eur! Ništa nisu pomogla moja ubeðivanja da mi je Hein Gericke slao lanac i lanèanike za 5 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 23, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi hvalite to æebence... Gde ja da ga kupim? Našao sam ga u Italiji za 66 eur' date=' ali tip tvrdi da je poštarina do Srbije 100 eur! Ništa nisu pomogla moja ubeðivanja da mi je Hein Gericke slao lanac i lanèanike za 5 eur.[/quote'] to je cena ,meni i danetu je drugarica donela..ne znam kako da ti pomognem,ako neko ide zamoli ga da ti ponese,ako imas tamo nekog neka ti ubaci u bus,to se pakuje u jednu obicnu kesu. ali vrhunska je stvar,samo ti treba dobra jakna i nama svlacenja i oblacenja po pola sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran 1 Napisano Novembar 26, 2006 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam resio da kupim tucano ali izgleda da ovde nema dilera. Kada se salje postom je skupo, mozda da se udruzi nas nekoliko - izaci ce jeftinije garantovano. Na ovaj nacin moze sezona da se produzi. Imam ortaka koji ga ima (doduse za skuter) i kaze da je savrseno. Video sam na sajtu da ima i posebna navlaka koju stavis na kvacilo, sacuva cipele pri saltovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 27, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da u Guevari imaju nesto slicno. Sad sam gledao na sajtu i nisam nista nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...