Mito_Maniac 80 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me podsetilo na ono pozersko "R1 ili R6"... kako moze bilo ko sa foruma da razmislja tvojom glavom i kaze ti sta da uzmes??? ti sam poznajes svoj stil voznje i znas da li ce te adrenalin udariti u celo ili ces moci da se kontrolises... ja bih ovako na slepo savetovao R6,mnogo je 1000 kubika... poz koliko vidim ti vozis 1000ccm i odakle tebi pravo da kazes nekom ko je i do sad vozio 1000ccm da mu je to mnogo a tebi nije mnogo. Ja sam pre za 600ccm je malo [glow=red,2,300]Pa znas brate, nemozes da uporedjujes hiljadarku staru 18 godina sa nekom novom, te stare ne idu za nista, [/glow] Uh,sa ovim se nikako ne slazem.. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bg 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me podsetilo na ono pozersko "R1 ili R6"... kako moze bilo ko sa foruma da razmislja tvojom glavom i kaze ti sta da uzmes??? ti sam poznajes svoj stil voznje i znas da li ce te adrenalin udariti u celo ili ces moci da se kontrolises... ja bih ovako na slepo savetovao R6,mnogo je 1000 kubika... poz koliko vidim ti vozis 1000ccm i odakle tebi pravo da kazes nekom ko je i do sad vozio 1000ccm da mu je to mnogo a tebi nije mnogo. Ja sam pre za 600ccm je malo Koji deo od "ti poznajes svoj stil voznje i znas da li ce ti adrenalin udariti u celo ili ces moci da se kontrolises" ne kapiras... A i ne znam bas koliko lose idu te stare hiljadarke,meni to deluje skroz OK... Ne kazem ja da je njemu 1000 mnogo,nego da je generalno gledano 1000 kubika mnogo... ja cu sebi kad tad da kupim nov 600RR i da ga cuvam 5-6 godina,meni je to savrsen motor i nista preko toga mi ne treba... opet kazem... sve zavisi od toga kakav je on vozac...treba biti samokritican i realan i po tome sebi odrediti koji ces motor voziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1289 Napisano April 6, 2009 Drug član, 1127 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me podsetilo na ono pozersko "R1 ili R6"... kako moze bilo ko sa foruma da razmislja tvojom glavom i kaze ti sta da uzmes??? ti sam poznajes svoj stil voznje i znas da li ce te adrenalin udariti u celo ili ces moci da se kontrolises... ja bih ovako na slepo savetovao R6,mnogo je 1000 kubika... poz koliko vidim ti vozis 1000ccm i odakle tebi pravo da kazes nekom ko je i do sad vozio 1000ccm da mu je to mnogo a tebi nije mnogo. Ja sam pre za 600ccm je malo [glow=red,2,300]Pa znas brate, nemozes da uporedjujes hiljadarku staru 18 godina sa nekom novom, te stare ne idu za nista, [/glow] Uh,sa ovim se nikako ne slazem.. ;) To je trebalo da bude sala Imao sam prilike da se vozim zajedno sa r1 2006, a ja sa starim gsxr 1100 92 god, razlika u tezini i u tehnologiji ta dva motocikla su nebo i zemlja, a toliko je mala razlika u brzini, samo malo pre njega da dam gas dok ubrzavamo, do 200 mi samo u tablicu gleda, vozio sam se i sa k4 1000 i sa r6 2007,i bas se tad vidi kolika je stvarno razlika medju tim motociklima, neki ljudi definitivno misle da se jaki i brzi motocikli prave tek od 2000te pa na ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Happyface 0 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemoon city Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne kazem ja moj FZR ide lose. Nisam se bas navozao razlicitih motora i NE smatram za sebe da sam neki vozac. Nemam ni pune 3 god iskustva i nesto manje od 35000km.OVaj mi savrseno odgovara,ali je vec star,zato bih ga menjao. gledam neke podatke sa papira,ne zaostaje 600 mnogo za 1000(noviji Rovi). pa zato razmisljam.Nisam nikad probao niviji R 600. Znam da me je B-King oduvao sa semafora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 6, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao pauzu bez motora oko godinu dana i posle toga ajde da kupim nesto od 600ccm da se malo vratim u formu....znaci posle 7 dana me je smorio ninja6.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan haha evo resenja nadji 750 i uzivaj !!!??? neki K2 ili K3 750 je po meni najbolji izbor kao allround Rbike, mnogo bolje ide od 600 a ne zaostaje puno za 1000 ! mnogo manja registracija sve ostalo je manje vise isto kao 1000 ...mislite o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Eto na primet imash jedan GSXR 750 u oglasima.. ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...