Jump to content

Moto Zajednica

R6 vs R1

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Ovo me podsetilo na ono pozersko "R1 ili R6"... kako moze bilo ko sa foruma da razmislja tvojom glavom i kaze ti sta da uzmes??? ti sam poznajes svoj stil voznje i znas da li ce te adrenalin udariti u celo ili ces moci da se kontrolises... ja bih ovako na slepo savetovao R6,mnogo je 1000 kubika...

poz

koliko vidim ti vozis 1000ccm i odakle tebi pravo da kazes nekom ko je i do sad vozio 1000ccm da mu je to mnogo a tebi nije mnogo. Ja sam pre za 600ccm je malo

[glow=red,2,300]Pa znas brate, nemozes da uporedjujes hiljadarku staru 18 godina sa nekom novom, te stare ne idu za nista,  ;)[/glow]

Uh,sa ovim se nikako ne slazem..  ;) ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 33 postova

Ovo me podsetilo na ono pozersko "R1 ili R6"... kako moze bilo ko sa foruma da razmislja tvojom glavom i kaze ti sta da uzmes??? ti sam poznajes svoj stil voznje i znas da li ce te adrenalin udariti u celo ili ces moci da se kontrolises... ja bih ovako na slepo savetovao R6,mnogo je 1000 kubika...

poz

koliko vidim ti vozis 1000ccm i odakle tebi pravo da kazes nekom ko je i do sad vozio 1000ccm da mu je to mnogo a tebi nije mnogo. Ja sam pre za 600ccm je malo

Koji deo od "ti poznajes svoj stil voznje i znas da li ce ti adrenalin udariti u celo ili ces moci da se kontrolises" ne kapiras... A i ne znam bas koliko lose idu te stare hiljadarke,meni to deluje skroz OK...  :D

Ne kazem ja da je njemu 1000 mnogo,nego da je generalno gledano 1000 kubika mnogo... ja cu sebi kad tad da kupim nov 600RR i da ga cuvam 5-6 godina,meni je to savrsen motor i nista preko toga mi ne treba...

opet kazem... sve zavisi od toga kakav je on vozac...treba biti samokritican i realan i po tome sebi odrediti koji ces motor voziti...

• Drug član, 1127 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

poz

[glow=red,2,300]Pa znas brate, nemozes da uporedjujes hiljadarku staru 18 godina sa nekom novom, te stare ne idu za nista,  ;)[/glow]

Uh,sa ovim se nikako ne slazem..  ;) ;)

To je trebalo da bude sala  ;) Imao sam prilike da se vozim zajedno sa r1 2006, a ja sa starim gsxr 1100 92 god, razlika u tezini i u tehnologiji ta dva motocikla su nebo i zemlja, a toliko je mala razlika u brzini,  samo malo pre njega da dam gas dok ubrzavamo, do 200 mi samo u tablicu gleda, vozio sam se i sa k4 1000 i sa r6 2007,i bas se tad vidi kolika je stvarno razlika medju tim motociklima, neki ljudi definitivno misle da se jaki i brzi motocikli prave tek od 2000te pa na ovamo

• U prolazu, 30 postova

Ma ne kazem ja moj FZR ide lose. Nisam se bas navozao razlicitih motora i NE smatram za sebe da sam neki vozac. Nemam ni pune 3 god iskustva i nesto manje od 35000km.OVaj mi savrseno odgovara,ali je vec star,zato bih ga menjao. gledam neke podatke sa papira,ne zaostaje 600 mnogo za 1000(noviji Rovi). pa zato razmisljam.Nisam nikad probao niviji R 600. Znam da me je B-King oduvao sa semafora ;D

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

ja sam imao pauzu bez motora oko godinu dana i posle toga ajde da kupim nesto od 600ccm da se malo vratim u formu....znaci posle 7 dana me je smorio ninja6....

• Svrati ponekad, 240 postova

haha evo resenja nadji 750 i uzivaj !!!??? neki K2 ili K3 750 je po meni najbolji izbor kao allround Rbike, mnogo bolje ide od 600 a ne zaostaje puno za 1000 !

mnogo manja registracija sve ostalo je manje vise isto kao 1000 ...mislite o tome :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja