komi 3 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba samo lanac, ako mislis da rasparujes ili nekom treba lancanici moze dogovor,kupac sam za lanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan E ako ti nije problem da mi kazes koliko je zubaca na tom lancaniku,ako bi mi odgovaralo ja bih uzeo samo lancanik i koliko novaca za njega trazis? Evo Hellboy, možda i dalje želi lancanike a meni treba lanac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi odgovarao samo lanac ako zelis da raspakujes moze da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakin015 2 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislis dali lancanici odgovaraju za GSX 750 F 94-ta god. Moj zadnji ima 47 zuba , dali je kacenje (zavrtanje) isto. Uzeo bi ja lancanike ako pasu. Koliko bi bili lancanici???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa iskreno da ti kazam neznam ako hoces izmericu ti koliko ima od rupe do rupe a naznam koliko bi trazio moram da vidim sa crni5653 on je hteo kupiti lanac. ovaj ima 46 zuba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozda bih ja uzeo lancanike ,reci mi kolko je zuba zadnji a kolko prednji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Mart 18, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi sezona je počela a ko nije promenio lančanike i lance evo jeftine prilike. još uvek su na prodaju samo mi se tel. promenio 0648821044 saša Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan još nisu prodati aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...