Jump to content

Moto Zajednica

GS by Gasho

Recommended Posts

• Drug član, 2245 postova
Svima mnogo hvala. Definitivno je motor koji mi odgovara i po putnim svojstvima i po gabaritima. Probao sam ga proslog vikenda do Zagreba i imam samo rijeci hvale...

Evo vam par slika motora i jedna sa Sutomorske plaze' date=' sve slikano danas...

NaJRf_image186bo8.th.jpg

404.jpg

:crybaby:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 72 postova
Svima mnogo hvala. Definitivno je motor koji mi odgovara i po putnim svojstvima i po gabaritima.

Svi koji su te vidjeli u Zg prošli vikend slažu se za ovaj dio o gabaritima. :kul: Èestitao sam ti veæ na motori.hr i uživo, ali mogu još jednom. 8)

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

najjaci je moj trip bio nedje na putu od Splita do Knina kad se u krivine ulazi po 180-200 lagano, i posto drzimo svoja mjesta u grupi ja se zadesim iza lika koji je poceo malo da zaostaje. Tu se odvoji Gasho sa jos 2 maxi endurca(Strom1000 i KLV1000). Ja vozim i dalje za ovim mozda 20tak sekundi i presisam ga. Ljudi, vozim ja to sto mogu pune 2 minuta i jedva stignem ove avetinje... da ne povjerujete dok ne vidite kako ti motori fino ulaze u krivine i kako dobro idu :o

Gasho zaboravi sto cu ti cestitat i odje, dosta sam balavio za njim one 2 dana 8)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja