TomoB 1618 Napisano Mart 20, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pažnja, ovako izgledaju novi radari, koji če iduče sedmice da mere našu brzinu na ulazu u drumarine: Ovakvi če biti na radilištima: Prvo če da jih nameste na drumarini Torovo (Lj - Kranj): Novi radari su praktični in mobilni: Policajac za vreme probnog testiranja: Snimak kršitelja: Obaveštenje o prekršaju i platni nalog stiže poštom. Srečno na cesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1174 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vracmo se na staru tehnologiju, ko prvi primeti "ableduje"! Neznam koliko ce biti efikasno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Motor nema tablicu napred, kako ce da dokazu. He he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1968 Napisano Mart 20, 2009 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam se proslog Oktobra u LA-ju sa Motoholicom vozio kanjonima koji su omiljeni motociklistima, povremeno su motociklisti koji su nam dolazili u susret pokazivali nesto pokretima ruke. Sakom su lupkali odozgo po kacigi. To nikad ranije nisam video... Kasnije mi je Motoholic rekao da je to u Americi standardni nacin da nekoga opomenes da je policija iza ugla... Mozda je vreme da to kod nas uvedemo isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Mart 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Motor nema tablicu napred, kako ce da dokazu. He he Baš tako, za nas ne važi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 20, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo lici na kantu za djubre ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1174 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam se proslog Oktobra u LA-ju sa Motoholicom vozio kanjonima koji su omiljeni motociklistima, povremeno su motociklisti koji su nam dolazili u susret pokazivali nesto pokretima ruke. Sakom su lupkali odozgo po kacigi. To nikad ranije nisam video... Kasnije mi je Motoholic rekao da je to u Americi standardni nacin da nekoga opomenes da je policija iza ugla... Mozda je vreme da to kod nas uvedemo isto... Ali da ne "navucemo"' gnev 4 i vise tockasa, sa novim znakovima! Mozda i signal rukom da uspori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1174 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Motor nema tablicu napred, kako ce da dokazu. He he Baš tako, za nas ne važi ;D Ima i ono pravilo, nasta je bazdaren uredjaj, na odlaznu ili dolaznu brzinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Mart 20, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Motor nema tablicu napred, kako ce da dokazu. He he Baš tako, za nas ne važi ;D Prekjuce sam bio na sudu NIJE mi policajac ni pokazao brzinu samo mi je rekao da sam se kretao brzinom od 99km/h i insistirao sam da mi pokaze brzinu ma kakvi napisa zapisnik ,pustio prijavu i na sudu mu se veruje ,ode dozvola +kazna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 20, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Motor nema tablicu napred, kako ce da dokazu. He he Baš tako, za nas ne važi ;D Prekjuce sam bio na sudu NIJE mi policajac ni pokazao brzinu samo mi je rekao da sam se kretao brzinom od 99km/h i insistirao sam da mi pokaze brzinu ma kakvi napisa zapisnik ,pustio prijavu i na sudu mu se veruje ,ode dozvola +kazna. Suocavanje? Svedok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 20, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam se proslog Oktobra u LA-ju sa Motoholicom vozio kanjonima koji su omiljeni motociklistima, povremeno su motociklisti koji su nam dolazili u susret pokazivali nesto pokretima ruke. Sakom su lupkali odozgo po kacigi. To nikad ranije nisam video... Kasnije mi je Motoholic rekao da je to u Americi standardni nacin da nekoga opomenes da je policija iza ugla... Mozda je vreme da to kod nas uvedemo isto... Cemu to, kad jednostvavno mozes blicnuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 20, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam se proslog Oktobra u LA-ju sa Motoholicom vozio kanjonima koji su omiljeni motociklistima, povremeno su motociklisti koji su nam dolazili u susret pokazivali nesto pokretima ruke. Sakom su lupkali odozgo po kacigi. To nikad ranije nisam video... Kasnije mi je Motoholic rekao da je to u Americi standardni nacin da nekoga opomenes da je policija iza ugla... Mozda je vreme da to kod nas uvedemo isto... Cemu to, kad jednostvavno mozes blicnuti. Ja stalno blicam, ali ne verujem da me je iko razumeo. Mnogo se razlikuje u odnosu kada vozis auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan Vracmo se na staru tehnologiju, ko prvi primeti "ableduje"! Neznam koliko ce biti efikasno? cini mi se da se ovi radari postavljaju na autoputevima (naplatnim rampama) i da se pomocu njih meri prosecna brzina od jednog mesta do drugog kao u italiji i da ti ne vredi ablendovati jer su postavljeni da se dobro vide na naplatnim rampama i svako ko prodje pored njih jasno ih vidi. na njima se evidentira prolazak vozila na naplatnoj rampi i na sledecoj naplatnoj rampi se racuna brzina na osnovu predjenog puta i vremena provedenog do dolaska na tacku 2 . http://www.gradiskaonline.com/gradiska/index.php?option=com_content&task=view&id=677&Itemid=30 radi od prilike na ovom principu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Mart 20, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Motor nema tablicu napred, kako ce da dokazu. He he Baš tako, za nas ne važi ;D Prekjuce sam bio na sudu NIJE mi policajac ni pokazao brzinu samo mi je rekao da sam se kretao brzinom od 99km/h i insistirao sam da mi pokaze brzinu ma kakvi napisa zapisnik ,pustio prijavu i na sudu mu se veruje ,ode dozvola +kazna. Suocavanje? Svedok? Sve je dzabe kad on kaze sudiji da je uobicajeno da se ponistava brzina ako ima jos vozila za merenje brzine ,neverovatno ali istinito. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam se proslog Oktobra u LA-ju sa Motoholicom vozio kanjonima koji su omiljeni motociklistima, povremeno su motociklisti koji su nam dolazili u susret pokazivali nesto pokretima ruke. Sakom su lupkali odozgo po kacigi. To nikad ranije nisam video... Kasnije mi je Motoholic rekao da je to u Americi standardni nacin da nekoga opomenes da je policija iza ugla... Mozda je vreme da to kod nas uvedemo isto... Cemu to, kad jednostvavno mozes blicnuti. Zar to onda ne izgledalo kao neki pozdrav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 20, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan A postoji li neki jammer za motorce kao kod auta, vrlo efikasna stvarcica al tesko da tako nesto moze da se ubudzi u tormo. @ kojo, ne kontam pitanjce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 20, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vracmo se na staru tehnologiju, ko prvi primeti "ableduje"! Neznam koliko ce biti efikasno? cini mi se da se ovi radari postavljaju na autoputevima (naplatnim rampama) i da se pomocu njih meri prosecna brzina od jednog mesta do drugog kao u italiji i da ti ne vredi ablendovati jer su postavljeni da se dobro vide na naplatnim rampama i svako ko prodje pored njih jasno ih vidi. na njima se evidentira prolazak vozila na naplatnoj rampi i na sledecoj naplatnoj rampi se racuna brzina na osnovu predjenog puta i vremena provedenog do dolaska na tacku 2 . http://www.gradiskaonline.com/gradiska/index.php?option=com_content&task=view&id=677&Itemid=30 radi od prilike na ovom principu Da li to znači da možeš da voziš 200km/h i negde staneš u wc i na kraju ti izračuna da si išao 90km/h? Ja sam ove kante i slično viđao na tv-u da su postavljene u Engleskoj i isključivo služe za merenje brzine a to što izgledaju kao kante je kamuflaža tj da ni ovaj koji prođe iz drugog pravca ne bi tiprovalio radar i davao znake upozorenja da usporiš, ima ih različitih, ne samo kao kante... U svakom slučaju smrdljiva sprava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Ja stalno blicam, ali ne verujem da me je iko razumeo. Mnogo se razlikuje u odnosu kada vozis auto. Da li i vasi motori, besne masine iznad 50 ccm imaju to prednje stop svetlo, kao sto imamo svi na zadnjem. Moj motoric ima to prednje stop svetlo (EU norme) pa cim malo zakocim ljudi koji mi idu u susret misle da im ablendujem, a u stvari ja samo kocim. Da li da skinem mehanizam tog prednjeg stop svetla??? stvarno nerviram sebe i zbunjujem vozace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam se proslog Oktobra u LA-ju sa Motoholicom vozio kanjonima koji su omiljeni motociklistima, povremeno su motociklisti koji su nam dolazili u susret pokazivali nesto pokretima ruke. [u]Sakom su lupkali odozgo po kacigi[/u]. To nikad ranije nisam video... Kasnije mi je Motoholic rekao da je to u Americi standardni nacin da nekoga opomenes da je policija iza ugla... Mozda je vreme da to kod nas uvedemo isto... Cemu to, kad jednostvavno mozes blicnuti. Zar to onda ne izgledalo kao neki pozdrav? Pablo je rekao da su lupkali po kacigama kao znak da je policija tu. Kad bi blicali umesto toga to bi izgledalo kao da se javljaju/pozdravljaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 1174 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vracmo se na staru tehnologiju, ko prvi primeti "ableduje"! Neznam koliko ce biti efikasno? cini mi se da se ovi radari postavljaju na autoputevima (naplatnim rampama) i da se pomocu njih meri prosecna brzina od jednog mesta do drugog kao u italiji i da ti ne vredi ablendovati jer su postavljeni da se dobro vide na naplatnim rampama i svako ko prodje pored njih jasno ih vidi. na njima se evidentira prolazak vozila na naplatnoj rampi i na sledecoj naplatnoj rampi se racuna brzina na osnovu predjenog puta i vremena provedenog do dolaska na tacku 2 . http://www.gradiskaonline.com/gradiska/index.php?option=com_content&task=view&id=677&Itemid=30 radi od prilike na ovom principu Za to mora da ima sertifikat. Sadasnji "radari" imaju sertifikate samo za merenje dolzne ili odlazn brzine. Ako dokazes da su ti merili drugacije od atesta, a to nije tesko, olobodjen si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 21, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Na početku nisam bio precizan, trebalo je da bude "na ulazu u naplatne rampe". Ovde nema više stajanja i plačanja na licu mesta (osim kamiona, avtobusa..), nego je obavezna vinjeta. Objekti još su tu, prolaz je uzak i ograničenje je 40 pa je kod večih brzina dosta rizično, več je bilo udesa. Po mome ovde stvarno nema nikakvog smisla, da se juri, policija je to dobro iskoristila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 21, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Na početku nisam bio precizan, trebalo je da bude "na ulazu u naplatne rampe". Ovde nema više stajanja i plačanja na licu mesta (osim kamiona, avtobusa..), nego je obavezna vinjeta. Objekti još su tu, prolaz je uzak i ograničenje je 40 pa je kod večih brzina dosta rizično, več je bilo udesa. Po mome ovde stvarno nema nikakvog smisla, da se juri, policija je to dobro iskoristila. Jeste, primetio sam da nema milicije , a da dosta ljudi znatno brze prolazi od dozvoljenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko primetio da ovo slika vozilo OD NAPRED! Sta se onda vi uzbudjujete... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 21, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko primetio da ovo slika vozilo OD NAPRED! Sta se onda vi uzbudjujete... ;D Ma to je u Sloveniji, ne uzbudjujemo se , komentarisemo... Nece to kod nas jos 10 god. A Ja i ne verujem da forumasi i prekoracuju brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan A Ja i ne verujem da forumasi i prekoracuju brzinu Boze sacuvaj... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...