YOman 109 Napisano Octobar 10, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Naime,danas sam blejao malko kod majstor Taleta i chuo interesantnu najavu..... Kako je rekao, neki policijski major je uzeo uz Sumara jedan primerak DL 650 V-Strom( chitaj:mali) da ga voza u nameri da za Marsovsku Sluzzbu naruchi 15 komada. :shock: E sad,informacija je takva kakva je i ja ne stojim iza nje ali mi je bila interesantna da podelim sa Vama! Napomena-->Strom je plavi...pa ko ga vidi u gradu... :bokser: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 10, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a i nisu za bolje :mrgreen: Smajser bi sa svojim crnim mogao odmah u zandarmeriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Smajser bi sa svojim crnim mogao odmah u zandarmeriju :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Octobar 11, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Al æe to biti sekta.... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 11, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa zamisli kada se pojavim sa 1000rkom....pa zbog osecaja "nizze vrednosti" bi me pustili makar vozio natrshke... ...ili bi me naguzili :oops: ...chisto malo zbog kompleksa! :? ps.Ipak navijam za Stromashku solidarnost!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 11, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Valjda Narodna Vlast zna sta je dobro!!! Pa nadjite mi neki drugi motor koji na CRNOJ (za gospodu sa ''sivilom''od motora ) podlozi ima SS! Pa samo zbog toga bih ga kupio! Jos kad za Srbiju usvoje vec predlozenu oznaku SS mojoj sreci nigde kraja.... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 11, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, YO, malopre proverio, u pitanju je trazena ponuda za hiljadarku, ne 650 ccm. Ne mogu da potvrdim da je stigao neki 650 u policiju i da se vozi po gradu ali en znaci da nije tacno. U svakom slucaju, trazena je ponuda za hiljadarke i delove za odrzavanje za po 5-8 godina radnog veka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 11, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' YO, malopre proverio, u pitanju je trazena ponuda za hiljadarku, ne 650 ccm. Ne mogu da potvrdim da je stigao neki 650 u policiju i da se vozi po gradu ali en znaci da nije tacno. U svakom slucaju, trazena je ponuda za hiljadarke i delove za odrzavanje za po 5-8 godina radnog veka.[/quote'] E sad si mi ulepsao dan :lol:Djura i Yo mogu odmah da stave rotaciju pa da se ''razmasu'' na Slaviji ili Terazijama :baeh: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 11, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan E sad si mi ulepsao dan :lol:Djura i Yo mogu odmah da stave rotaciju pa da se ''razmasu'' na Slaviji ili Terazijama :baeh: :mrgreen: To samo znachi da cesh morati da trazzish "alternativne pravce" :paranoid: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 11, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E sad si mi ulepsao dan :lol:Djura i Yo mogu odmah da stave rotaciju pa da se ''razmasu'' na Slaviji ili Terazijama :baeh: :mrgreen: Jebote, pa i panduri su ukapirali da to tvoje malo govance ne valja nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Octobar 11, 2006 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jasno vece govno uvek vise smrdi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 12, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan smajso pushti ti njih. nash plan i dalje vazi sastavimo nasha dva i dobijemo hayabusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 12, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan smajso pushti ti njih. nash plan i dalje vazi sastavimo nasha dva i dobijemo hayabusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 12, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Djura i Yo mogu odmah da stave rotaciju pa da se ''razmasu'' na Slaviji ili Terazijama Propustio si da navedes i treceg clana, pripadnika odeljenja za suzbijanje seksualnih delikta :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 12, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Djura i Yo mogu odmah da stave rotaciju pa da se ''razmasu'' na Slaviji ili Terazijama Propustio si da navedes i treceg clana' date=' pripadnika odeljenja za suzbijanje seksualnih delikta :wink: [/quote'] Izvinjavam se! Neoprostiv propust....mada...ti jos uvek imas alternativu...kad vidis gomilu murkana na iljadarkama predjes na onu drugu Suzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1859 Napisano Octobar 12, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, za strom sektu ce to biti znacajno pojacanje... A sto se murije tice, nisu bolje ni zasluzili :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...